Beste onderneming Almere steunt de Muziekids Studio!


Maandag 8 april. Het was een mooi feestje in de Muziekids Studio Almere. In het kader van de verkiezing ‘Beste Onderneming Almere 2019’ schonk winnaar TSR Total Sound Reinforcement Almere het fraaie bedrag aan prijzengeld officieel aan Stichting Muziekids.

Dat gebeurde in samenwerking met de Gemeente Almere in onze Muziekids Studio en in gezelschap van Wethouder Maaike Veeningen. Medeoprichter en mededirecteur TSR, Martijn Groot, gaf daarbij expliciet de keuze voor- en de verbondenheid met ons goede doel, de stichting Muziekids aan. Ook de wethouder gaf – mede namens Studiobeschermheer en Burgemeester Franc Weerwind – aan, welke belangrijke waarde onze muziekstudio heeft voor de patiëntjes in DeKinderkliniek en welke positieve invloed het ‘muziekmaken’ heeft op de behandeling, herstel, beter worden en welzijn van kinderen die ziek zijn. Dat zij zo op allerlei speelse manieren, kunnen genieten van muziek.

Een méérwaarde, zeker in een gemeente als Almere met een enorm jeugdige populatie.

Namens de stichting Muziekids richtte Almere Studiocoördinator Hans Jansen de Vries, woorden van dank tot TSR, de gemeente Almere en DeKinderkliniek. Daarbij benadrukte hij de inmiddels bijna vijfjarige uitstekende samenwerking met de kliniek. Al vanaf 2014 in het belang van de patiëntjes, broertjes en zusjes, de ouders. Zij allen vormen daarbij een doorsnede van de totale Almeerse samenleving, dat ongeacht bijvoorbeeld afkomst en nationaliteit. Maar juist ook het brede behandelingsscala van ziekten, aandoeningen tot blessures. Zowel fysiek als psychisch. Hoogste tijd om Almere nader te ‘enthousiasmeren’ voor het unieke muzikale project voor de vele duizenden kinderen, die jaarlijks in DeKinderkliniek behandeld worden en daarbij ook onze Muziekids Studio komen bezoeken. Dat deze TSR support actie daar in belangrijke mate aan toe kan bijdragen!

Wij zijn enorm trots en verguld met de hulp en steun van TSR. Temeer daar het jonge bedrijf de komende tijd deze lieve support voor de kinderen gaat voortzetten. Top. Thanx.

De patiëntjes in DeKinderkliniek Almere verdienen het!

Media aandacht voor de cheque overhandiging, lees mee:
Omroep 1Almere

 

 Tags

De Ali B Muziekids Studio DeKinderkliniek


Naar homepage

Stichting Muziekids

Koninginneweg 78
1211 AT Hilversum

 035 647 2083
 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
Bankgiro: ABN/AMRO 587898550
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids status:
CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

Privacybeleid

Mede mogelijk dankzij