De Muziekids Studio maakt blij!


De René Froger Muziekids Studio, Tergooi ziekenhuis Blaricum. Sedert 2010  hebben inmiddels vele honderden kinderen daar tijdens hun verblijf kennis gemaakt met muziekbeleving. Wat heeft hen dat in die toch vervelende periode, heel veel plezier gegeven. De nodige ontspanning gebracht. Een heel mooi en hartverwarmend voorbeeld daarvan werd onlangs beleefd en opgetekend door onze studioleider Albert Hol.
Lees mee, beleef het plezier en met name ook die dankbaarheid van een patiëntje. Dit is Muziekids!

´Alyssa, een meisje van 14 jaar, moest deze maand april zo’n 3 weken verblijven in Tergooi locatie Blaricum en was heel erg blij dat er een Muziekids Studio was om de verveling te verdrijven. Vanwege haar ziekte mocht zij van de dokter hooguit 3 kwartier in de studio verblijven en dat buitte zij ten volle uit. Een passie werd geboren, drummen. In die tijd heeft zij al veel geleerd en we hebben samen fijn gemusiceerd. Haar moeder was er ook vaak bij en op meerdere dringende verzoeken van Alyssa ging zij ook meezingen en dan vooral met de liedjes van háár tijd. Zo was drie kwartier snel om en natuurlijk veel te kort, volgens Alyssa.`

Op vrijdagochtend de 28 ste mocht zij naar huis maar zij wilde wachten op onze Albert, omdat zij per se haar eigengemaakte bedankkaart en vriendschapsbandje aan hem wilde overhandigen. Dat was een bijzonder moment voor beiden hoor.

Wij wensen Alyssa een verder en spoedig herstel thuis en heel veel plezier met het maken van muziek, want dat zij daarmee doorgaat is duidelijk. Prachtig om te zien hoe ook zij van muziekbeleving geniet. Meeneemt, met liefde voor muziek!

Sedert 2010 ´On Air´..

 

 

 Tags

René Froger Muziekids Studio Blaricum Tergooi Blaricum


Naar homepage

Stichting Muziekids

Koninginneweg 135
1211 AP Hilversum

 035 647 2083
 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
Bankgiro: ABN/AMRO 587898550
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids status:
CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

• Privacybeleid
• Gedragscode
• Vertrouwenspersoon
• Aannamebeleid

Mede mogelijk dankzij