Dream Theater


Dream-Theatre-Signed-GitaarenZij waren onlangs in Nederland voor een geweldig concert in AHOY en meteen onder de indruk van ons project Muziekids. Bijzonder en uniek. Zelfs voor deze doorgewinterde en wereldwijd optredende muzikanten. Dus gitaren signeren voor dit hartverwarmende initiatief, daar waren ze direct toe bereid. Belangeloos!
Een verslagje en foto´s. ENJOY!

Via Bas Bloemendaal van CNR Entertainment, hadden we geregeld dat we voor de Muziekids 2 gitaren mochten laten signeren door de leden van Dream Theater. Deze gitaren gaan geveild worden en van de opbrengst gaan we de kids die in ziekenhuizen liggen, een muziek beleving geven.

 

Om 19.30 uur, was de meet & greet en moesten we ons melden bij de Ahoy. Vanaf Hilversum regende het en onderweg naar Rotterdam werd het alleen maar erger en begon het zelfs zo te storten dat er stapvoets gereden moest worden. Maar de klok tikte door, dus het werd allemaal steeds krapper qua tijd. Nadat we uiteindelijk waren aangekomen bij de Ahoy, werden we van het kastje naar de muur gestuurd. En inmiddels was het al kwart voor acht, maar na een paar telefoontjes van Bas en rennend over de parkeerplaats, met onze gitaren door de stromende regen, kwamen we toch uiteindelijk op de plaats waar de band achter de tafels zat te signeren. Ter plekke hoorden we ook nog dat er niet gefotografeerd mocht worden. Maar na wat uitleg over het doel en het feit dat je geen gitaar kan veilen als er geen bewijs is van wie er daadwerkelijk gesigneerd heeft, mochten we weer achteraan in de rij gaan staan om vervolgens tòch foto’s te maken. De rest van de genodigden waren daar wel wat narrig over maar ja, álles voor het goede doel … De mannen van Dream Theater waren al ingelicht dat we zouden komen, maar wat een warm onthaal en wat een enthousiasme, ze hebben er ware kunstwerkjes van gemaakt, zie de foto's. John Petrucci sprak daarbij namens de band mooie woorden.

“This cause is really great, I wish more people would do good things for kids,

and….. Music is healing!"

Dat is wat wij ook weten. Muziek heeft een helende werking. Maar het was te gek om dat door wereld muzikanten, die James Labrie en John Petrucci zijn, nog even bevestigd te krijgen. We werden door Bas nog verrast met entreekaarten voor het concert. En dat was echt genieten, wat een goeie band. Moe maar voldaan gingen we met onze sieraden (de gitaren), onder de arm, huiswaarts, het was een mooie avond. Bas en CNR bedankt! En nu op naar de volgende signeersessie…..

 Tags

Artiesten Dream Theater


Naar homepage

Stichting Muziekids

Koninginneweg 135
1211 AP Hilversum

 035 647 2083
 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids Instrumentenfonds:

KvK: 861703662
IBAN: NL19ABNA0100406955

CBF Erkend
ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

• Privacybeleid
• Gedragscode
• Vertrouwenspersoon
• Aannamebeleid

Mede mogelijk dankzij