Inner Wheel Almere 't Gooi & Rotary Club Almere voor Muziekids Almere!


Inner Wheel Almere ’t Gooi en de Rotary Club Almere organiseerden onlangs een exclusieve wijnproefavond in locatie de View met als goede doel het muzikale zorgproject Muziekids Almere. Het werd een hartverwarmende avond met een groot succes en een prachtige opbrengst van maar liefst vijfduizendenvierhonderd euro.

Donderdag 2 maart ontvingen studioleiders Sjoerd en Jo-an van onze Muziekids Studio in DeKinderkliniek Almere, deze fraaie cheque uit handen van een delegatie van beide serviceclubs.

Actie initiatiefneemster Elze van der Pijl verwoordde het zo ..

“Vanmiddag hebben Inner Wheel Almere ’t Gooi en de Rotary Club Almere een cheque t.w.v. van € 5400,00  aan de Muziekids mogen overhandigen. Deze geweldige opbrengst is tijdens een gezamenlijk project op 8 oktober vorig jaar tijdens een wijn proefavond voor dit goede doel bijeengebracht.(kijk en lees mee)

Hiermee kan de Muziekids Studio in DeKinderkliniek Almere nieuwe muziekinstrumenten aanschaffen, zodat er voor de patiëntjes nog meer te kiezen en te beleven valt. Een prachtige besteding waar heel veel kinderen plezier aan zullen beleven.

De geweldige opbrengst is bijeengebracht door de leden van de beide clubs, hun familieleden, vrienden en kennissen en andere liefhebbers die wijn hebben willen kopen om dit mooie doel te ondersteunen.
Met dank aan restaurant View voor het beschikbaar stellen van de locatie en De Wijnkelder voor het mede aanleveren van de wijnen.”

Met deze hartverwarmende donatie kan Muziekids Almere het studio interieur gaan verfraaien en het muziekinstrumentarium nog verder vernieuwen en uitbreiden, zodat de jeugdige patiënten tijdens hun behandeling in DeKinderkliniek nog meer kunnen genieten van fijne muziekbeleving. Een liefdevol cadeau, waaraan vele kinderen vanuit Almere en Flevoland én omstreken, enorm muzikaal plezier zullen beleven.

Inner Wheel & Rotary Club!
Namens de kinderen, de patiëntjes in DeKinderkliniek Almere …
DANKJULLIEWEL

 

De leuke studiofoto’s zijn van Almere DEZE WEEK/Fred Rotgans
Mooie media aandacht in Almere Zaken en Almere DEZE WEEK

Thanks!


Naar homepage

Stichting Muziekids

Koninginneweg 135
1211 AP Hilversum

 035 647 2083
 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids Instrumentenfonds:

KvK: 861703662
IBAN: NL19ABNA0100406955

CBF Erkend
ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

• Privacybeleid
• Gedragscode
• Vertrouwenspersoon
• Aannamebeleid

Mede mogelijk dankzij