Kinderpostzegel actie Almeerse school brengt duizend euro op!


Leerlingen van KBS ´t Zonnewiel Almere scoorden in september maar liefst DUIZEND Euro via deze prachtige actie, speciaal voor onze Muziekids Studio Almere. Een echt fantastisch en´kippenvel´ resultaat. Zo tof!

Van de door hen verkochte Kinderpostzegels 2019, mochten scholen een bepaald bedrag schenken aan een goed doel. Dit jaar verkoos ´t Zonnewiel daarvoor de Stichting Muziekids.

KBS ´t Zonnewiel is bijzonder actief voor onze Muziekids Studio in DeKinderkliniek Almere. Twee jaar lang kunnen leerlingen en ouders op school maandelijks een bedrag doneren voor het goede doel Muziekids. Dat heeft inmiddels al honderden euro´s voor ons muzikale goede doel opgeleverd. Het draagt bij tot het realiseren van nog meer muzikale uren en middagen, het ´On Air´ zijn de Studio!

De  Kinderpostzegel actie was wederom een groot succes voor de school en betekende ook, dat het maximale ´goede doel´ bedrag – zijnde 1.000 Euro – geschonken kon worden aan onze Muziekids Studio Almere. WOW! De patiëntjes in DeKinderkliniek kunnen daardoor straks nog vaker gaan ´muziekmaken´. Zo mooi..

Een trots ’Zonnewiel Team’ kwam op 6 december de fraaie en kleurige cheque overhandigen in onze muziekruimte. En natuurlijk nog eventjes zélf wat fijn muziekmaken met elkaar en de patiëntjes in DeKinderkliniek.

Bijzonder lief en dank, ´t Zonnewiel. Namens de kids & artsen in de kliniek: Boks!
Het Studio Team

En ´t Zonnewiel kreeg nog een extra beloning ..
Zij ontvingen het Certificaat ´Superschool´ van Stichting Kinderpostzegels. Voor het prachtige resultaat en het geld dat de leerlingen van ´t Zonnewiel hebben opgehaald met de totale actie en waarvan €1.000 naar het door hun gekozen goede doel gaat: Muziekids!

GEFELICITEERD!

 

 Tags

DeKinderkliniek


Naar homepage

Stichting Muziekids

Koninginneweg 135
1211 AP Hilversum

 035 647 2083
 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids Instrumentenfonds:

IBAN: NL19ABNA0100406955

CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

• Privacybeleid
• Gedragscode
• Vertrouwenspersoon
• Aannamebeleid

Mede mogelijk dankzij