Kiwanis organiseert meimaand actie 'Almere voor Muziekids'


Traditiegetrouw wordt de actie opgestart met een exclusief ‘Almere voor Muziekids’ diner in de welbekende Brasserie Julia in de havenkom van Almere Haven. Daarbij komt Almere burgemeester – tevens beschermheer van onze Muziekids Studio in DeKinderkliniek – Franc Weerwind, het begin van deze bijzondere ‘Goede Doel’ actie officieel aankondigen op dinsdagavond 30 april.

 

 

‘Almere voor Muziekids’

Is een spontane sponsoractie in de maand mei en was vorig jaar een fraai succes voor Kiwanis Almere.

Veertien ondernemers, in met name de horeca, droegen gedurende deze maand allemaal op hun eigen wijze bij aan ons goede doel en speciaal voor onze Muziekids Studio in DeKinderkliniek Almere.

Ruim zes en een half duizend euro was de prachtige opbrengst van deze eerste ‘sponsor editie’ die zich vrijwel geheel afspeelde in de oudste stadskern van de zo jonge polderstad: Almere Haven!

Tijdens de 2e editie dít jaar, gaat het Kiwanis actieteam die ‘kernengrenzen’ verleggen. Ook Almere Stad wordt betrokken bij deze bijzondere inzameling voor de zo unieke en fantastische muziekstudio voor de zieke kinderen, de patiëntjes in DeKinderkliniek. Dat zijn vele tienduizenden bezoekjes per jaar en daarvan komen ettelijke duizenden ook in onze Muziekids Studio. Om daar de pijn, het verdriet en stress wat te vergeten met het ontdekken van muziek en muziekinstrumenten. Met natuurlijk .. het zelf én samen:
‘MUZIEKMAKEN!’

Inmiddels hebben zich al meer dan twintig  deelnemende bedrijven, restaurants, café’s en winkels, aangemeld én ingeschreven voor deze hartverwarmende actie.
In het te verschijnen deelnemers overzicht, is te zien wie er enthousiast voor Muziekids meedoen.

Zorg dat je er bij bent. Het is per slot van rekening specifiek voor de kinderen in Almere en omstreken die het nodig hebben. Het ook echt verdienen.
‘Muziek in de Kliniek!’

Inschrijven voor de actie ‘Almere voor Muziekids’ kan nog steeds. Dat kan bij de Kiwanis Club Almere. Meld je aan bij de Kiwanis actiecoördinator Rens van Grinsven. Mail rens@rensvangrinsven.nl  Alle nadere actie-informatie ontvang je dan snel.
KLIK HIER voor het deelnemersoverzicht (link volgt asap).

Namens alle kinderen, de patiëntjes in onze Muziekids Studio in DeKinderkliniek, alvast ..

DANKJEWEL!

 

 Tags

De Ali B Muziekids Studio DeKinderkliniek Kiwanis Almere


Naar homepage

Stichting Muziekids

Koninginneweg 78
1211 AT Hilversum

 035 647 2083
 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
Bankgiro: ABN/AMRO 587898550
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids status:
CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

Privacybeleid

Mede mogelijk dankzij