Kiwanis Club Almere omarmt Muziekids Studio Almere


Kiwanis Almere gaat de komende jaren het CBF erkende goede doel Stichting Muziekids steunen.
Dat gaat de club specifiek doen voor onze Muziekids Studio in DeKinderkliniek Almere, een uniek zorgcentrum speciaal bestemd voor jeugdige patiënten van 0 tot 18 jaar.

Een prachtig gebaar van de Kiwanis Club, die daarmee invulling geeft aan haar belangrijkste missie, namelijk; het welzijn, de ontwikkeling en een goede toekomst van kinderen over de gehele wereld, in Europa, Nederland en in het bijzonder, hier in Almere. De vele duizenden jonge patiënten die jaarlijks in DeKinderkliniek behandeld worden verdienen deze liefdevolle aandacht en gerichte support.

De Kiwanis Club toonde al eerder haar warme betrokkenheid bij de kinderen in de Muziekids Studio Almere door een aantal mooie donatie acties. Heel dankbaar.

De Kiwanis hulp bestaat in belangrijke mate uit financiële steun. Maar is tevens van organisatorische aard, met bijvoorbeeld ‘goede doel’ evenementen exclusief voor de Muziekids Studio Almere. Target is om de muziekstudio ‘on air’, open te laten zijn op vijf volledige dagen. Maandags t/m vrijdags, van 09.00 -17.00 uur.

Daardoor zullen nog aanzienlijk méér patiëntjes in DeKinderkliniek gebruik kunnen maken van onze Muziekids Studio. En daarmee in staat zijn om zich vóór, tijdens en na de doktersbehandeling, even heerlijk fijn te kunnen ontspannen en zich vrolijk, blij én stressvrij te voelen met ‘Muziekmaken!’

Fun, Friendship & Fundraising

Fantastisch dat Kiwanis Club Almere zich daarvoor daadwerkelijk gaat inzetten. Hartverwarmend.
DANK!

 

 Tags

De Ali B Muziekids Studio DeKinderkliniek


Naar homepage

Stichting Muziekids

Koninginneweg 78
1211 AT Hilversum

 035 647 2083
 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
Bankgiro: ABN/AMRO 587898550
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids status:
CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

Privacybeleid

Mede mogelijk dankzij