Laura Fygi


Laura Fygi ! The BestOoit deel uitmakend van één de meest succesvolle en sexy zang groepen van ons land. Centerfold!

Daarna heeft zij zich ontwikkeld tot een zeer veelzijdig artieste en wereldberoemde jazz singer. Zo werkte ze onder meer samen met grootheden als Michel Legrand en Toots Thielemans.

En ontving ze voor haar werk een Edison.


Laura is bekend op alle continenten en inmiddels zelfs een beroemdheid in China! En ze maakte zelfs een werkelijk prachtig jazzy album, met de fantastische begeleiding van een heuse bigband.

Beschermvrouwe van Muziekids! Dat is Laura ook. En zeer bewogen en gedreven ook. Met reden …
Lees maar eens haar drijfveer, om zich actief in te zetten voor ons bijzondere muzikale jeugdproject. Quote :

"Ik draag Muziekids zo'n warm hart toe omdat ik aan den lijve heb ondervonden wat kinderen die langdurig in het ziekenhuis liggen doormaken.
Muziek vrolijkt iedereen op, zelfs als je ziek bent, en daarom hoop ik van harte dat dit concept door zo veel mogelijk ziekenhuizen wordt overgenomen." 

thanks! Laura

De artistieke prestaties van onze Beschermvrouwe blijven overigens niet onopgemerkt. Want Laura ontving een aantal fraaie en prestigieuze Awards. Zo viel haar de 'Gouden Eeuw Award' ten deel, een Lifetime Achievement Award en initiatief van Canal Catwalk. Toegekend door De Couturekrant tijdens de wereldpremière van de Amsterdam Fashion Fair 2015.

 

En onlangs werd Laura verrast met de Amstel Award 2015. Dat omdat onze Muziekids Beschermvrouwe niet alleen in Nederland een zeer gewaardeerde zangeres is, maar zelfs ver daarbuiten. Ze vliegt regelmatig naar het Verre Oosten voor een optreden of een concert en is daar zeer geliefd. Reden temeer voor het Amstel Hotel Amsterdam om haar dit jaar in het zonnetje te zetten met een fraaie onderscheiding!

Om dit voor Laura al prachtige jubileumjaar helemaal schitterend af te sluiten, kwam er zelfs nog een werkelijk historische Award bij.
Onze Muziekids beschermvrouwe werd onderscheiden met een prestigieuze mondiale prijs. Namelijk de 'BrandLaureate International Brand Personality Award 2015'. Zij ontving deze award met name voor haar enorme prestaties, met het 25 jarig jubileum als soloartieste, als een exceptioneel getalenteerde zangeres, alsmede haar indrukwekkende internationale zangcarriere met vele schitterende albums. De award is bovenal een erkenning van Laura's verdienstelijke bijdrage aan de wereld van muziek- en entertainment.

Awesome Laura!

 

 

 

 Tags

Artiesten Laura Fygi


Naar homepage

Stichting Muziekids

Koninginneweg 135
1211 AP Hilversum

 035 647 2083
 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids Instrumentenfonds:

KvK: 861703662
IBAN: NL19ABNA0100406955

CBF Erkend
ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

• Privacybeleid
• Gedragscode
• Vertrouwenspersoon
• Aannamebeleid

Mede mogelijk dankzij