Liz loopt voor Muziekids!


Ik ben Liz ! Ik loop graag hard. Dat doe ik het liefst voor een goed doel.
Dit jaar ben ik actief op diverse mooie loopevenementen. Mijn target ?
Stichting Muziekids

Sponsor mijn ‘LIZ RUNS’ voor Muziekids!

Eerst iets over mezelf. Mijn naam is Liz Boers-Maynard. Engelse van geboorte en woonachtig in Nederhorst den Berg. Al 17 jaar gelukkig in Nederland. Ik begon 9 jaar geleden met hardlopen om gewicht te verliezen. Inmiddels liefst 42 kilo’s minder en 7 marathons rijker, wordt de ‘Marathon van Kopenhagen’ mijn nummer acht. Deze loop in Denemarken is op zondag 21 mei 2017 aanstaande.

Daarnaast loop ik nog meer evenementen dit jaar. Deze hebben allemaal hun eigen uitdagingen en zij hebben allemaal mijn serieuze interesse, ongeacht hoe lang of kort de traject afstanden ook zijn.

Waarom Muziekids?
Ik kwam in contact met Muziekids door een ontmoeting met de stichtingsdirecteur Robbert de Vos. Dat gebeurde nadat Robbert contact had opgenomen met mijn echtgenoot Joost, die voorzitter is van Kiwanis Club Hilversum-Baarn. Met het verzoek om een liefdadigheidsdiner voor Muziekids te steunen. Het kwam bij mij over als een vertrouwd goed doel, mijn sportieve inzet waardig.

Het was voor mij daarom eervol om te worden uitgenodigd bij een presentatie over DeKinderkliniek Almere en de Muziekids Studio. Het concept werd daarbij helder. Het is een eenvoudig, maar toch ook een actueel baanbrekend idee.

Kinderen die het ziekenhuis bezoeken, frequent behandeld, of zelfs langdurig verpleegd moeten worden, gaan helemaal op in de muziek die ze maken in de Muziekids Studio’s. Ze vergeten even dat ze ziek zijn en gaan blij en ontspannen naar hun afspraak voor behandeling.

Daarom zeg ik: “Er zou eigenlijk een Muziekids Studio in elk kinderziekenhuis op de wereld moeten zijn!”

OK ! Muziekids. Hoe verder ..
Laten we gewoon beginnen met wat jullie en ik hierbij kunnen doen. IK ga hardlopen! JULLIE kunnen mij daarbij op diverse manieren financieel ondersteunen! Bijvoorbeeld, op alle loopevenementen. Of pér evenement. Het totaal gelopen aantal kilometers, of die per evenement. Maar ook sponsoring van ‘Liz Runs voor Muziekids’ op jaarbasis. Dat zou natuurlijk prachtig zijn.

Dit zijn de ‘Runs’ waaraan ik binnenkort deelneem:

Klik op de links onder de evenementen voor nadere informatie. Stichting Muziekids publiceert de resultaten op de website, Facebook en overige Muziekids social-media pagina’s.

Alvast mijn hartelijke dank voor UW STEUN !
Doneer royaal. Alle bijdragen voor Muziekids worden bijzonder gewaardeerd.

Wil je ‘LIZ RUNS VOOR MUZIEKIDS’ graag financieel ondersteunen, maak dan jouw bijdrage – via iDeal – over naar:
Stichting Muziekids
IBAN: NL43ABNA0587898550

Onder vermelding van ‘Liz Runs voor Muziekids’ en jouw gekozen evenement(en).

Voor meer informatie over deze mooie, sportieve ‘Goede Doel’ actie:
Mail naar info@muziekids.nl en/of bel ons 06 288 555 85

 

 

 Tags

Armin van Buuren Muziekids Studio Nick & Simon Muziekids Studio René Froger Muziekids Studio Blaricum René Froger Muziekids Studio Heideheuvel Hilversum


Naar homepage

Stichting Muziekids

Koninginneweg 135
1211 AP Hilversum

 035 647 2083
 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids Instrumentenfonds:

IBAN: NL19ABNA0100406955

CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

• Privacybeleid
• Gedragscode
• Vertrouwenspersoon
• Aannamebeleid

Mede mogelijk dankzij