Melodica's & Saxofoons voor Muziekids Hilversum!


Muziekmaken is tof !

Onze studioleider Sjoerd, haalde onlangs een aantal fraaie muziekinstrumenten op bij ons hoofdkantoor. Een schenking die liefdevol is mogelijk gemaakt door Stichting Helder Gooise Meren. Specifiek bestemd voor de muziek makende patiëntjes in onze Muziekids Studio op Merem Medische Revalidatie Hilversum.

Maar liefst een flink aantal Melodica’s en Saxofoons nam hij mee zodat de kinderen, die vaak lang en ook ‘s avonds op de groep moeten verblijven, ook fijn muziek kunnen beleven. Met al verschillende instrumenten als gitaren, drums en keyboards.

Voor de astma- en obesitas patiëntjes is de muzikale afleiding tevens een prachtig en belangrijk onderdeel bij het proces van werken aan hun herstel en verdere genezing van hun aandoening.

Blaasinstrumenten worden meestal niet gebruikt in onze Muziekids Studio’s, vanwege met name de hygiëne, onverdraaglijkheid. Aan deze melodica’s en saxofoons zitten vervangbare mondstukken. Speciaal omdat, zodra dat een andere patiënt het muziekinstrument gaat gebruiken, er direct een ander mondstuk op gezet kan worden. Het leuke daarvan is ook, dat er nu ook muzikale workshopjes gehouden kunnen worden, juist omdat er meerdere blaasinstrumenten in onze muziekstudio zijn.

Muziekmaken is Super tof !

 

Kortom, prachtige aanwinsten speciaal voor de Muziekids Studio op Merem Medische Revalidatie Hilversum!

Stichting Helder Gooise Meren,
namens de kids, de jeugdige patïenten in onze muziekstudio ..
DANKJULLIEWEL!

 

Stichting Helder Gooise Meren doneert regelmatig aan maatschappelijke- en culturele instellingen, goede doelen en sportverenigingen die haar doelstellingen onderschrijven. 

Meer informatie over Drugsadvies


Naar homepage

Stichting Muziekids

Koninginneweg 135
1211 AP Hilversum

 035 647 2083
 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids Instrumentenfonds:

IBAN: NL19ABNA0100406955

CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

• Privacybeleid
• Gedragscode
• Vertrouwenspersoon
• Aannamebeleid

Mede mogelijk dankzij