Music Centre Blue jubileert en steunt Muziekids Alkmaar!


Music Centre Blue Alkmaar bestaat 10 Jaar! Dat fantastische gegeven gaan eigenaren Loes en Marco Hoogland groots vieren en om dat nog een éxtra feestelijk muzikaal tintje te geven, willen ze daarbij ook zoveel mogelijk geld inzamelen voor onze Stichting Muziekids. Het geld dat wordt ingezameld komt ten goede aan de nieuw te bouwen Muziekids Studio in Noordwest Ziekenhuisgroep Alkmaar.

De Jubileum Actie voor Muziekids is van zondag 19 september tot zondag 3 oktober aanstaande!

Bij Music Centre Blue kunnen iedere avond acht bands repeteren. Van iedere repetitie in de speciale actieperiode, gaat er €5,00 naar de stichting Muziekids. Op de bar staan Muziekids donatieboxen waarin men contant een donatie kan doen. Ook een donatie Tikkie voor het NWZ Alkmaar is mogelijk.

Muziekids loterij! Met als hoofdprijs opnames in de geluidsstudio van Music Centre Blue ter waarde van liefst €300,00. Let op! Bands die komen repeteren in de actieperiode dingen automatisch met één lot mee naar de prijzen. Natuurlijk kunnen meer extra loten gekocht worden voor €5,00 per lot.

Overigens kan iedereen die Muziekids graag wil steunen meedoen aan deze leuke goede doel loterij.
De gehele opbrengst van de loterij komt ook volledig ten goede aan de stichting Muziekids.

Wie niet in de gelegenheid is om in de actieperiode langs te komen, zal er online via Facebook een doneeractie worden opgezet. Zie www.facebook.com/MusicCentreBlue.

Music Centre Blue opende tien jaar geleden haar muzikale deuren in Alkmaar op 19 september 2011.
Gedurende die geweldige periode wisten vele muzikanten uit de hele regio en van soms zelfs ver daarbuiten, de prachtige muzikale accommodatie te vinden.

Eigenaren Loes & Marco Hoogland zijn enorm trots op deze muzikale mijlpaal. Zeker gelet op de roerige corona-periode waarin ook Music Centre Blue de deuren tijdens de lockdowns diverse keren moest sluiten. Zij hopen dat er weer snel live optredens door bands en artiesten mogelijk zijn en dat het muzikale liefhebbende publiek daar opnieuw volop van mag genieten! Wij duimen met ze mee ..

Loes & Marco, Music Centre Blue,
Namens de kinderen, de patiëntjes in het NWZ Alkmaar …
DANKJULLIEWEL!

 


Naar homepage

Stichting Muziekids

Koninginneweg 135
1211 AP Hilversum

 035 647 2083
 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids Instrumentenfonds:

IBAN: NL19ABNA0100406955

CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

• Privacybeleid
• Gedragscode
• Vertrouwenspersoon
• Aannamebeleid

Mede mogelijk dankzij