Muziekbeleving


Troubadour Trolley

Om de hartjes van de kinderen wat blijder te maken, hebben wij de troubadour trolley ontwikkeld waar kinderen vanuit hun eigen bed naar hartenlust muziek kunnen maken met onze troubadours. Zo kunnen ze samen genieten van de hartverwarmende geluiden van gitaren, keyboards percussie instrumenten en nog veel meer. Kortom een prachtig mix van instrumenten die voor even een muzikale pleister zijn en de ziekenhuiskamers vrolijker kleuren. De troubadour trolley is net als de Pop-Up Studio een mooie voorloper op de uiteindelijke Muziekids studio.

 

 

Pop-Up studio

Heeft de zorginstelling of ziekenhuis die vaste ruimte voor de Muziekids Studio (nog) niet of wil men voorlopig een flexibele opstelling die eventueel ook verplaatst kan worden naar andere ruimtes, dan kunnen wij dit middels een Muziekids Pop-Up Studio realiseren.

 

 

Muziekstudio’s

Muziekids Studio’s in alle ziekenhuizen. Dat is onze uiteindelijke doelstelling, in elk ziekenhuis onze Muziekids studio. Op dit moment hebben we 5 Muziekids studio’s ingericht met alle soorten instrumenten een echte DJ Booth, volledig ingericht podium met backline. Zodat elk ziek kind muziek kan maken of kan leren maken onder begeleiding van onze studioleiders.

Maar wij willen in heel Nederland aan de slag want elk kind verdient deze muzikale pleister! Om dat te kunnen realiseren hebben wij heel veel hulp en geld nodig. Alleen met elkaar kunnen we het verschil maken in het leven van een kind.

 

 

Steun jij ook Muziekids?

Stichting Muziekids

Koninginneweg 135
1211 AP Hilversum

 035 647 2083
 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids Instrumentenfonds:

IBAN: NL19ABNA0100406955

CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

• Privacybeleid
• Gedragscode
• Vertrouwenspersoon
• Aannamebeleid

Mede mogelijk dankzij