Muziekids Ambassadeur KENNY B bezoekt ETZ Tilburg


30 Maart 2023. Kindermuziekweek. Tilburg. ETZ.

Kenny B, ambassadeur van ‘het leukste muzikale goede doel van ons land’, kwam tijdens de Kindermuziekweek 2023, op bezoek bij Muziekids ETZ.
Onze immer enthousiaste Muziekidsvriend maakte er samen met onze muziekstudioleider Christel, een enorm leuk en vrolijk muzikaal feestje van, voor het blij verraste ziekenhuispersoneel.

Speciale gast was hij en dat wetende, ging Kenny de ETZ Kinderafdeling af om een lekker muzikaal feestje te bouwen. Nou, dat werd het… Ook voor de allerjongsten. Tot in de centrale ziekenhuis hal! Alwaar hij als een muzikaal extraatje, een splinternieuwe song zong. YES. Een onvergetelijke dag voor iedereen!

Ook de organisatie van Kindermuziekweek was lovend over onze inbreng en besteedde op mooie wijze aandacht aan dit bezoek van Kenny B. Lees mee:

Muziekids zorgt voor een muzikale pleister om de pijn te verzachten en het gemis van thuis even te vergeten.
Ze biedt jaarlijks zo’n 250.000 kinderen in ziekenhuizen en andere zorginstellingen muziekbeleving, plezier en afleiding. Zo kunnen ze weer even kind zijn, in plaats van patiënt.

Meer informatie over hun initiatieven kan je vinden op de website www.muziekids.nl
Muziekids doet de hele week al mee aan de Kindermuziekweek en vanmiddag was het wel heel bijzonder. Niemand minder dan Kenny B kwam langs in het  Elisabeth Tweesteden ziekenhuis in Tilburg waar hij liedjes van over de hele wereld zong. Wat was het mooi! Dank namens alle kinderen in het ETZ.

Een mooi compliment, ter onderstreping van onze activiteiten voor de kinderen, de patiëntjes in de ziekenhuizen waar we al regelmatig aan het werk zijn.

Het allerleukst natuurlijk het plezier en vreugde die onze Ambassadeur zelf in vele opzichten aan dit bezoek overhoudt. Lees zijn fijne muziekbeleving. Kenny B uit zich op ‘n hartverwarmende wijze …

Dankbaar. Dat gevoel voert de boventoon als ik terugdenk aan afgelopen donderdag. Ik was als ambassadeur van Muziekids te gast in het Elisabeth TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg. Het was namelijk kindermuziekweek: een week waarin kinderen kennis kunnen maken met allerlei soorten muziek.

Het landelijke thema dit jaar: muziek de wereld rond. Muziekids koos ervoor speciale aandacht te geven aan muziek uit Suriname, Curaçao en Indonesië
Dus ging ik bij de kinderen in het ziekenhuis langs om ze, zoals Muziekids dat noemt, een muzikale pleister te geven. Het was mooi om te zien hoe zelfs de allerkleinsten positief reageren op muziek. En niet alleen de kinderen, ook het hardwerkende personeel kreeg een klein muzikaal pleistertje. Dag en nacht staan zij voor ons klaar, en ik was blij dat ik daar iets voor terug kon doen, al was het maar heel klein.

Een hele mooie, bijzondere ervaring. Ik voel me vereerd dat ik dat mocht doen. Ik wil iedereen, en in het bijzonder Muziekids, bedanken voor deze dag.

Kenny B,
namens alle kinderen, de patiëntjes in het ziekenhuis:

DANKJEWEL!

Als stichting zijn wij dankbaar, dat wij dit mogen doen voor de kinderen in elk ziekenhuis.
Muziek heelt, maakt blij en verzacht de pijn en het gemis van thuis. ‘n Muzikale pleister voor elk kind!

Support ONS Doneer! 


Naar homepage

Stichting Muziekids

Koninginneweg 135
1211 AP Hilversum

 035 647 2083
 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids Instrumentenfonds:

KvK: 861703662
IBAN: NL19ABNA0100406955

CBF Erkend
ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

• Privacybeleid
• Gedragscode
• Vertrouwenspersoon
• Aannamebeleid

Mede mogelijk dankzij