Muziekids op Jeugdvakantieland in Ahoy


63 Jaar Jeugdvakantieland. Fantastisch zomer indoor evenement in Ahoy Rotterdam, speciaal en specifiek opgezet voor de schoolgaande jeugd. Dit jaar van maandag 16 t/m vrijdag 27 augustus. Twaalf dagen lang ‘n enorm spektakel. Sport, kermis, kunst, nog veel meer én .. MUZIEK!

Muziekids is daar. Op uitnodiging van Drum Party presenteren wij ons als ‘Het leukste muzikale goede doel van Nederland’. Dat met informatie magazines, brochures, flyers, stickers en Muziekids ansichtkaarten. En tijd voor een leuk ouder praatje!

Want de kids komen op de ‘drum compound’ om fijn en heerlijk ontspannen te drummen, een vet coole ervaring voor velen. Maar liefst twintig waanzinnig mooie digitale drumstellen staan kant en klaar paraat voor alle jeugdige talenten in spé. Echt!

Goed ook dat we regelmatig aanwezig zijn, want vele mama’s, papa’s, oma’s en opa’s vergezellen de kinderen op hun tocht door het vakantieland. Waarbij talrijke kids ook bijzonder graag willen komen drummen en dat vaak voor de allereerste keer.

Van 10 uur ‘s morgens tot 16 uur ‘s middags, is het doorlopend druk met al die jonge slagwerkers, klein en ‘groot’. Zeker wel! Gemiddeld betekent dat zo’n 400 ! kinderen, die dagelijks over de drumvloer komen en zo een stukje Muziekids meenemen.

WIJ vallen dan ook op met onze kleurijke roll-up banners, informatiemateriaal en bovenal de fantastische ‘Troubadour Trolley’. Zelfs RTV Radio Rijnmond wilde wel even weten waar die fraaie exposure voor stond, met wat voor doel en met welke activiteiten.

Hun bekende reporter / presentator Erik Lemmers was blij verrast en onder de indruk van onze activiteiten en uniek format. Een enthousiast interview was het mooie vervolg, waarin wij ons nader mochten presenteren aan de duizenden luisteraars.

Luister ook even mee, van minuut 14.28 tot 18.25 ..

Djesse van der Geest, Drum Party ..

ThanX voor de Gastvrijheid! Klasse

RTV Rijnmond, Erik. Top

Dank!

 


Naar homepage

Stichting Muziekids

Koninginneweg 135
1211 AP Hilversum

 035 647 2083
 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
Bankgiro: ABN/AMRO 587898550
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids status:
CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

• Privacybeleid
• Gedragscode
• Vertrouwenspersoon
• Aannamebeleid

Mede mogelijk dankzij