Muziekmaken! Het kan weer in Almere


Almere, 8 juli 2020.
Voor de éérste keer na 17 weken, is de Muziekids Studio Almere vanmiddag weer open gegaan. Dat vonden wij, maar ook de kinderen erg spannend. De kinderen keken eerst benieuwd om de hoek of ze nu echt naar binnen mochten….En ja hoor, daar kwamen ze vol enthousiasme weer met ons muziek maken.

Wat was het een feest!

De vriendinnen Sara(9) en Robina (9) kwamen samen met het broertje van Robina, Ilias (6), de studio binnen. Meteen werd er muziek gemaakt. Ilias stond achter onze dj-booth te draaien als een echte deejay!

Ook werd er stevig gedrumd en was de ukelele vooral erg in trek bij de dames. Samen met onze Jenette, Phillip en Jo-an vormden ze een echte band. Speelden ze prachtig liedjes: ´Het land van Maas en Waal´ en ´The Lions sleeps Tonight´ klonken geweldig leuk in de studio. Zelfs tandarts Reza kwam meteen even snel langs om op zijn favoriete elektrische gitaar een riffje te spelen, ja écht. Het was heel gezellig!

De ladies waren zo enthousiast dat ze zelfs samen een eigen gemaakt liedje hebben geschreven. Deze zongen en speelden ze vol trots voor ons. Dat was enorm mooi.

Ook Fagracio kwam gezellig langs in de studio. Deejayen, keyboard en gitaar spelen Onze multi-muzikant! En we kregen daarbij ook nog een mooi compliment van hem. ´Muziek leraren zijn tof!´. Dank je wel man, wij vonden het ook heel erg tof met jullie allemaal.

Fijn dat de kinderen weer kunnen muziekmaken en zich kunnen ontspannen en vrolijk voelen met de fijne muziekbeleving. Hopeluck strakjes weer elke ochtend en wie weet .. dan ook elke middag. Dan wordt het toch nog een goed jaar. SUPPORT onze Muziekids Studio. De patientjes in DeKinderkliniek Almere verdienen het!

 

 Tags

DeKinderkliniek


Naar homepage

Stichting Muziekids

Koninginneweg 135
1211 AP Hilversum

 035 647 2083
 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids Instrumentenfonds:

IBAN: NL19ABNA0100406955

CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

• Privacybeleid
• Gedragscode
• Vertrouwenspersoon
• Aannamebeleid

Mede mogelijk dankzij