Nieuwsbrief Muziekids Almere


Onze allereerste Nieuwsbrief! Dat doen we meteen met een heugelijke mededeling en op een feestelijke wijze. Een vrolijk en mooi bericht, dat past bij Muziekids Almere. 

Jo-an Paulis komt onze Studioleiding versterken! Op de vrijdagen gaat zij de muzikale ‘scepter’ zwaaien in onze muziekstudio in DeKinderkliniek.

Enorm leuk voor het studioteam en bovenal voor de kinderen, de patiëntjes, die zich in onze muziekruimte muzikaal mogen uitleven en muziek kunnen ontdekken. Jo-an is daarbij al vanaf 2015 actief in de Muziekids Studio Almere en inmiddels bekend bij veel van de bezoekertjes en ouders.

Het past perfect in de studioplannen om binnenkort weer de openingstijden van voorheen te herstellen en sterker, verder te gaan uitbreiden naar wekelijks vijf volledige studiodagen. Van maandag t/m vrijdag!

Jo-an volgt Jenette de Wit op die een mooie job kreeg aangeboden in haar nieuwe woonwereld Oosterwold Almere. Jenette een fijne groentijd aldaar en Jo-an .. succes en heel veel muziekplezier met de kids in DeKinderkliniek!
Het Studioteam Almere

Financiën zijn, normaliter al – maar zeker in deze ingrijpende coronatijden – hard nodig om de unieke ‘Muziekids Studio’ open te houden voor de talrijke patiëntjes in DeKinderkliniek. Wekelijks, van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 5 uur. Meehelpen en de kinderen daarmee echt blij maken met muziekbeleving…

Sponsor ons. De onderstaande Almeerse super, kanjer en grote Muziekids vrienden steunen ons in belangrijke mate. Dat samen met nog meer liefdevolle vriendjes van onze studio ! Kijk maar ‘s hoe leuk.

Oók meedoen voor de kinderen, de patiëntjes in DeKinderkliniek ..
Lees hier meer https://muziekids.nl/wp-content/uploads/2020/10/Sponsorinformatie-Almere-voor-Muziekids-.pdf

 

Copyright © 2021 Stichting Muziekids, All rights reserved.

Our mailing address is:
*almere@muziekids.nl*

 


Naar homepage

Stichting Muziekids

Koninginneweg 135
1211 AP Hilversum

 035 647 2083
 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids Instrumentenfonds:

IBAN: NL19ABNA0100406955

CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

• Privacybeleid
• Gedragscode
• Vertrouwenspersoon
• Aannamebeleid

Mede mogelijk dankzij