PonyCon Holland liefdadigheidsveiling voor Muziekids!


Stichting Dutch Pony Events organiseert op 16 en 17 oktober aanstaande de PonyCon Holland: ‘The Dutch Brony Convention 2021’.

Het is daarbij traditie om ook deze ponyconventie af te sluiten met een liefdadigheidsveiling, bestemd voor een goed doel. De inkomsten gaan, zoals traditioneel bij Brony-conventies, altijd naar een goed doel. Dit jaar is gekozen voor onze stichting Muziekids. Hoe machtig prachtig is dat!

De bezoekers van de conventie leveren zelfgemaakte kunstwerken in, die geveild zullen worden aan andere bezoekers. Maar ook als je geen bezoeker bent, mag je leuke attributen doneren ..

Betekent dat PonyCon op zoek is naar speciale en sprankelende items om te veilen. Dus als je een PonyCon fan bent en een aantal bijzondere dingen hebt die je wilt doneren, laat het PonyCon Holland dan weten.

Daar wil je natuurlijk aan meedoen. Misschien wil je zelfs nog naar de conventie komen. Op de onderstaande vermelde websitepagina tref je alle benodigde deelname informatie.
Kijk en handel snel. Voor het aller leukste muzikale goede doel van ons land!

Charity Auction – PonyCon Holland – De Nederlandse Brony Conventie

Alvast bedankt voor jullie hulp. Met elkaar maken we van PonyCon Holland het beste feest ooit.
FANTASTISCH!

PonyCon is een door fans gecreëerde en beheerde conventie, die alle incarnaties van My Little Pony viert sinds ze voor het eerst werden uitgebracht in 1982 tot aan de Friendship is Magic-serie, de film uit 2017 en daarna. PonyCon organiseert een scala aan evenementen die geschikt zijn voor alle generaties fans. Zo heeft de organisatie al meer dan 60 bijeenkomsten voor de Nederlandse My Little Pony-fans georganiseerd. Van bowling tot waterski, en van winkelen tot zomerkamp.

Tijdens déze conventie 2021 kunnen bezoekers een handtekening vragen aan mensen die aan de show hebben gewerkt, worden er leuke workshops gegeven en interessante presentaties gegeven. Ook is er een zogeheten cosplay contest. Hierbij verkleden bezoekers zich als karakters uit de show (of de nieuwe film natuurlijk!) en maken kans op leuke prijzen. Wat een feest!

Stichting Dutch Pony Eevents en jullie allemaal, bezoekers, veilingdeelnemers en donateurs:
Namens alle kinderen, de patiëntjes in onze ziekenhuizen ..

THANX ! DANKJULLIEWEL


Naar homepage

Stichting Muziekids

Koninginneweg 135
1211 AP Hilversum

 035 647 2083
 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids Instrumentenfonds:

IBAN: NL19ABNA0100406955

CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

• Privacybeleid
• Gedragscode
• Vertrouwenspersoon
• Aannamebeleid

Mede mogelijk dankzij