RENT! Musical voor Muziekids


LATEST! RENT NIEUWS

Door alle maatregelen rondom het corona virus is het besluit genomen om ook de uitvoeringen van Rent de Musical op 26, 27 en 28 maart 2021 (wederom) te verplaatsen.
Helaas hebben we vanwege de maatregelen rondom corona niet voldoende repetitietijd meer over en daarom zijn er opnieuw nieuwe data gepland:

Rent de Musical zal te zien zijn op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 april 2022!

Spot 11 bij The Inside in Oisterwijk, Noord-Brabant

Dus reserveer die data vast in je agenda.

Rent de Musical!

´Stelt u zich voor, het is kerstavond in New York. Op de bovenste verdieping van een bedrijfspand bevindt zich een oude muziekuitgeverij waar Roger werkt aan dat éne nummer naar de eeuwige roem. Hij is een van de jonge kunstenaars die geconfronteerd wordt met armoede, eenzaamheid, issues rond seksualiteit, ziekte en racisme [tijdens de aid-epidemie] begin jaren ’90. Hij verloor zijn vriendin aan HIV en is zelf ook ziek. Verbitterd en het geloof in de liefde verloren. Maar de verslaafde danseres Mimi breekt door die muur heen. In deze musical geven zij de essentie van het leven weer in beeld, woorden maar bovenal muziek!´

Initiatiefnemers zijn Sem van den Borne en Liza van Eerden en zij hebben een dubbelrol in dit project. Ze spelen niet alleen Roger en Mimi, maar nemen de rol van regisseur en choreograaf op zich. Initiatiefnemers Sem en Liza zijn in hun nopjes dat ze “hun” musical nu eindelijk zelf op de planken gaan brengen.

Sem vertelt “Al jaren ben ik enorm fan van Rent. Het is gewoonweg een ongelooflijke vette musical, rauw en intens met muziek die tijdloos is. Ik heb altijd de rol van Roger willen spelen en dat dit nu echt gaat gebeuren kan ik bijna niet geloven. In mijn collega Liza vond ik mijn partner in crime met haar passie voor de rol van Mimi. We willen de musical echt samen met een cast maken die net zo enthousiast zijn als wij.”

Spot 11 wil, met eventmanager Marsha Damen en Liza en Sem, met deze passie ook graag iets voor iemand anders betekenen. Die liefde delen. Daarom gaat de opbrengst gaat naar Muziekids. “Als we met het bereiken van onze droom weer andere mooie dingen mogelijk kunnen maken, dan is de cirkel wel rond.” aldus Liza en Sem.

Liza, Sem, Marsha!
Alvast DANK namens de kinderen, de patiëntjes in de Nederlandse ziekenhuizen.

Rent de Musical @ Facebook

Rent de Musical @ Website

Rent de Musical & Muziekids

SPOT11! Wie zijn zij..

The Inside Oisterwijk is!

LET OP! Audities voor meespelen in RENT starten in september. Aanmelden is nu mogelijk.
Lees hier alle informatie voor deelname

 

 

 Tags

Armin van Buuren Muziekids Studio De Guus Meeuwis Muziekids Studio Nick & Simon Muziekids Studio René Froger Muziekids Studio Blaricum René Froger Muziekids Studio Heideheuvel Hilversum


Naar homepage

Stichting Muziekids

Koninginneweg 135
1211 AP Hilversum

 035 647 2083
 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids Instrumentenfonds:

IBAN: NL19ABNA0100406955

CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

• Privacybeleid
• Gedragscode
• Vertrouwenspersoon
• Aannamebeleid

Mede mogelijk dankzij