Roel van Velzen naamgever Muziekids Studio in het Sophia Kinderziekenhuis


23 April 2021, Rotterdam 

Erasmus MC Sophia krijgt een fantastische pop-up Muziekids Studio. Speciaal voor de patientjes tot 18 jaar die nu fijn kunnen ontspannen met muziekbeleving en vrolijk  worden met ´muziekmaken!´.

Hoe geweldig is het, dat Roel van Velzen de naamgever is van deze fraaie én unieke muziekruimte, die straks heel het Sophia blij gaat bezighouden.

Samen met Pien Beltman, directrice van het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis en stichting Muziekids directeur Robbert de Vos, zette Roel trots zijn handtekening onder de ´intentieverklaring´, die de start van de realisatie van onze Pop-Up studio mogelijk maakt.

Daarna ging hij ook direct muzikaal aan de slag met een aantal aanwezige kinderen. Daaronder Lotte, een patientje die, ondanks haar ernstige ziekte, zelf een tekst had gemaakt op een liedje van Suzan en Freek “Als het avond is“. Roel begeleide het zingende meisje spontaan op de piano. Onder de indruk van haar knappe prestatie beloofde hij Lotte deze versie aan haar toe te sturen. Zo lief!

Met zingend rolstoel patiëntje Noud ging Roel enthousiast aan het werk en ook liet hij het jongetje zien, hoe je met zijn aandoening best wel iets op de piano kan spelen. Het werd een super muzikale beleving voor Noud!

Roel genoot zichtbaar. Kijk en luister mee waarom hij zich aan onze stichting heeft vebonden als ambassadeur én studionaamgever!

Het was een onvergetelijke ochtend en een nieuw, volgend historisch moment voor onze stichting. De Muziekids Studio in het Sophia Kinderziekenhuis Rotterdam. Geweldig!

Mede namens Roel van Velzen wensen wij alle kinderen, de patientjes in het Sophia Kinderziekenhuis heel veel muziekplezier!

Lees hier het persbericht over de ondertekening van de ´intentieverklaring´.

Stichting Muziekids


Naar homepage

Stichting Muziekids

Koninginneweg 135
1211 AP Hilversum

 035 647 2083
 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
Bankgiro: ABN/AMRO 587898550
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids status:
CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

• Privacybeleid
• Gedragscode
• Vertrouwenspersoon
• Aannamebeleid

Mede mogelijk dankzij