Sponsor Studiobezoekdag Muziekids Almere!


WE MOGEN WEER FIJN IN DE MUZIEKSTUDIO SAMEN ZIJN ! MUZIEK MAKEN & BELEVEN KAN WEER

Op 2 maart 2022 was dat ook duidelijk zichtbaar en te voelen, te beleven en te ervaren tijdens onze speciale ‘Sponsor Studiobezoekdag’ in DeKinderkliniek het prachtige jeugdzorgcentrum in Almere.

 

Vrienden van Muziekids Studio Almere. Deelnemers aan een fraai sponsorplan, dat gaat voorzien in een belangrijke financiële support voor het bestaansrecht en continuering van onze muziekruimte. Opgezet en georganiseerd door ras Almeerder Rens van Grinsven, namens de Kiwanis Club Almere.

Vanaf de start vorig jaar, is het sponsorplan nu al bijzonder succesvol én enorm pakkend te noemen. Het sponsorplan kent inmiddels een flink en groeiend aantal deelnemers, met substantiële bijdragen.

Om deze waardevolle betrokkenheid te waarderen, werden de sponsors in de gelegenheid gesteld om onze muziekstudio in Almere te bezoeken. Persoonlijk daartoe uitgenodigd en ingeroosterd in een bezoekprogramma verspreid over de gehele dag en met een toegewezen tijd.

Op een rustige wijze kennis te maken met alles in en rond onze muziekstudio een goede indruk te krijgen van deze ‘muzikale ballenbak’ en in de praktijk te zien, hoe wij muzikaal te werk gaan en zo de kinderen een leuke muzikale ontdekkingsreis én een onvergetelijke mooie muzikale ervaring bieden.

 

De ontvangst in DeKinderkliniek en de kennismaking met ons Muziekids Team was zeer hartelijk, met heerlijke Muziekids petit-fours van de hand van- en geschonken door Bakkerij Bart te Almere Haven.

Het grote enthousiasme en waardering voor ons werk waren opmerkelijk en alle lieve reacties waren voor ons studioteam in het bijzonder, een enorm prettige ervaring. Het bevestigde ons aller gevoel … Dit is Muziekids! En dit is waar we het voor doen, voor alle kinderen. De patiëntjes in DeKinderkliniek Almere!

Daarbij hoorde natuurlijk ook het maken van persoonlijke foto’s bij het sponsorbord*, die vervolgens konden worden gedeeld op de site en social media. Naamsbekendheid voor de sponsors zelf en onze Muziekids Studio Almere. Wellicht ‘n aanzet voor het enthousiasmeren van meer, nieuwe Muziekids Vrienden.

 

* Extra dankje zeker nog aan kinderarts Norbert van den Berg die tussen alle afspraken door, toch tijd had voor een fotootje!

 

Deze sponsoren waren op 2 maart in de gelegenheid om de studio te bezoeken. Zij die deze dag niet konden komen, wordt een ander moment aangeboden om onze activiteiten en fijne muzikale studiosfeer te ervaren.

Als Team van de Muziekids Studio Almere zijn we enorm ingenomen en bijzonder dankbaar voor de hartverwarmende steun van enthousiaste Vrienden voor van ons muzikale jeugdproject voor de zorg. Dat doen zij dus door een financiële steun aan onze fantastische muziekruimte in DeKinderkliniek Almere. Op een structurele, periodieke wijze. Met het daarvoor bestemde specifiek opgezette ‘Sponsorplan‘.

 

Deze lieve support maakt het mogelijk dat we meer Kids, op meer dagen, fijn kunnen verblijden met:

LEKKER MUZIEK MAKEN & FIJN MUZIEK BELEVEN!

 

Oók interesse? Goed gevoel om mee te doen. Vriend van Muziekids Studio Almere worden! Contact ons.
Sponsoren:
Rens van Grinsven, Kiwanis Club Almere – rens@rensvangrinsven.nl
Studioinfo: Hans Jansen de Vries, Muziekids Studio Almere – hans@muziekids.nl

Alle actie informatie


Naar homepage

Stichting Muziekids

Koninginneweg 135
1211 AP Hilversum

 035 647 2083
 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids Instrumentenfonds:

KvK: 861703662
IBAN: NL19ABNA0100406955

CBF Erkend
ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

• Privacybeleid
• Gedragscode
• Vertrouwenspersoon
• Aannamebeleid

Mede mogelijk dankzij