STICHTING MUZIEKIDS 10 JAAR! PRACHTIG JUBILEUM FEEST IN STUDIO’S AALSMEER


Muziekids Vrienden, zijn jullie er klaar voor? Robbert de Vos, stichtingsdirecteur Muziekids, zette de trend voor de avond. Het is maandag 25 november 2019 ..

Samen met Giel Beelen zorgde hij voor een lekkere opening van de feestavond in het fraaie theater van Studio’s Aalsmeer. En een geweldig showspektakel werd het. Met een hartelijke en sfeervolle ontvangst. Talrijke Muziekids Vrienden in de zaal en vele Muziekids Artiesten plus Brooklyn Nights, live op het schitterende podium. Met een heerlijk diner tussendoor en een hilarische Muziekids Veilingmeester met prachtige kavels op de planken.

Hoogtepunten? Gewoon alles deze avond. Bijzonder zeker wel, het extra in het zonnetje zetten van de Studiovrijwilligers.

Mooie dankbare woorden ook vanuit de zorgsector en een leerzame, pakkende én humoristische presentatie van Prof. dr. Erik Scherder.
Muziek maakt blij. Muziek geeft vreugde. Muziek geeft hoop. Muziek geeft liefde. Muziek geeft kracht. Dat is Muziekids!

Een sfeerimpressie van de jubileum feest avond speciaal voor Muziekids georganiseerd en vorm gegeven door Wentink Forno Partners. Chapeau Frank Wentink.

Nog meer mooie foto- en filmbeelden als deze hieronder, zijn onderweg. Blijf ons dus volgen op de website en Facebook, beste Muziekids Vrienden. Stay Tuned!

Geniet van Muziek ..

Zo mooi, zo leuk ..

Fantastische ambiance. Klasse. Dank. Alle Muziekids sponsoren van dit historische Muziekids event. Iedereen die heeft bijgedragen aan het slagen van deze top party.
Diepe buiging!

 

 Tags

Armin van Buuren Muziekids Studio De Guus Meeuwis Muziekids Studio Nick & Simon Muziekids Studio René Froger Muziekids Studio Blaricum René Froger Muziekids Studio Heideheuvel Hilversum


Naar homepage

Stichting Muziekids

Koninginneweg 135
1211 AP Hilversum

 035 647 2083
 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids Instrumentenfonds:

KvK: 861703662
IBAN: NL19ABNA0100406955

CBF Erkend
ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

• Privacybeleid
• Gedragscode
• Vertrouwenspersoon
• Aannamebeleid

Mede mogelijk dankzij