Troubadour Trolley vol muziek voor Noordwest Ziekenhuisgroep


28 Maart 2020. Den Helder. Een historisch moment voor de Noordwest Ziekenhuisgroep en Stichting Muziekids. De patiëntjes van het zorgcentrum in de kop van Noord-Holland werden enorm verrast en zeer verblijd met onze prachtige Troubadour Trolley.

Een hartverwarmend moment toen het ziekenhuis deze kleurrijke trolley, gevuld met vele diverse leuke muziekinstrumenten, mocht ontvangen van Muziekids. “We zijn enorm trots dat Noordwest Ziekenhuisgroep en Stichting Muziekids de handen ineenslaan en we met deze muzikale start in Den Helder een mooie samenwerking aangaan”, aldus Jordan de Vos van Muziekids.

Dat de Troubadour Trolley een groot succes is, bleek al snel toen groep 6/7 van basisschool De Verrekijker uit Den Helder samen met Muziekids de overhandiging kwam doen. Alle kinderen gingen spontaan muziek maken bij de ingang van het ziekenhuis. Het was in vele opzichten een bijzonder mooi en hartverwarmend moment.

Om het muzikale feestje helemaal compleet te maken, mocht Muziekids een prachtige cheque ontvangen uit handen van Jan Kapiteyn van de Lions Club én Lions Club junior Den Helder, waardoor Muziekids nu ook in Den Helder iets voor de kinderen in het ziekenhuis mag gaan betekenen. De patiëntjes zijn natuurlijk enorm blij!

Zie ook de publicatie van Stichting Regio omroep Noordkop

Noordwest Ziekenhuisgroep, Lions Club & Lions Club Juniors, BS De Verrekijker Den Helder …
Namens de kinderen, de patiëntjes in het ziekenhuis,
DANK JULLIE WEL!

 


Naar homepage

Stichting Muziekids

Koninginneweg 135
1211 AP Hilversum

 035 647 2083
 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids Instrumentenfonds:

IBAN: NL19ABNA0100406955

CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

• Privacybeleid
• Gedragscode
• Vertrouwenspersoon
• Aannamebeleid

Mede mogelijk dankzij