Troubadourtrolley voor Sophia Kinderziekenhuis Rotterdam


Fantastisch nieuws! Een prachtige troubadourtrolley voor de kinderen, de patiëntjes in het Erasmus MC Sophia Rotterdam. Hoe geweldig is dat ..

Na het Noordwest Ziekenhuis Alkmaar, de volgende Muziekids trolley die wij mogen leveren aan een vooraanstaand ziekenhuis. Het is hartverwarmend.

Oók het grootste academische kinderziekenhuis van Nederland ziet en voelt het belang en bovenal de waarde van deze mobiele voorziening, waarmee kinderen in het ziekenhuis en op de afdelingen zich muzikaal kunnen vermaken en ontspannen, met het beleven van muziek.

Want, heel mooi verwoord door het Erasmus MC Sophia. Lees mee!

“ Vandaag hebben wij een prachtige Online Troubadourtrolley in ontvangst mogen nemen van stichting Muziekids. Een muzikale pleister voor kinderen in het ziekenhuis

Of je nou meezingt, meespeelt of gewoon meeluistert. Muziek biedt kinderen in het ziekenhuis plezier en afleiding. Met die missie overhandigde Jordan de Vos van Stichting Muziekids vandaag de Muziekids Troubadourtrolley aan Annemiek Rutters de directeur van het Sophia Kinderziekenhuis. In de trolley zitten verschillende muziekinstrumenten, zoals een keyboard, ukeleles, gitaren en allerlei percussie-instrument die kinderen tijdens hun opname in het ziekenhuis kunnen bespelen.

Stichting Muziekids heeft verschillende online muzieklessen opgenomen. Je kan hierbij denken aan zanglessen, pianolessen, gitaarlessen en nog veel meer. Deze kunnen gevolgd worden via een tablet van stichting Muziekids.

Wij willen stichting Muziekids bedanken voor dit prachtige gebaar en de mooie samenwerking!”

Wij wensen alle kinderen, de patiëntjes in het Sophia, heel veel muziekplezier!
Stichting Muziekids

 


Naar homepage

Stichting Muziekids

Koninginneweg 135
1211 AP Hilversum

 035 647 2083
 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
Bankgiro: ABN/AMRO 587898550
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids status:
CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

• Privacybeleid
• Gedragscode
• Vertrouwenspersoon
• Aannamebeleid

Mede mogelijk dankzij