TSR ‘Onderneming van Almere 2019’ schenkt geldprijs aan Muziekids Studio!   


TSR Total Sound Reinforcement deed mee aan de verkiezing ‘Onderneming van Almere 2019’. Bij winst was daar een fraai bedrag aan gekoppeld, geheel beschikbaar te stellen voor een goed doel. Het nog jonge, 15 jarige Almeerse bedrijf koos voor een juist en specifiek aan Almere verbonden goed doel. Onze ‘Muziekids Studio’ in DeKinderkliniek. Een fantastische muzikale ruimte waar de – helaas – talrijke patiëntjes pijn, verdriet en stress kunnen vergeten, een eigen plekje te geven, door het zelf en samen lekker ‘muziekmaken’.

Met een overgrote meerderheid van uitgebrachte stemmen door publiek, vakjury en luid en duidelijk onderstreept door applaus en cheers van de genodigden in een volgepakte grote KAF theaterzaal .. werd TSR unaniem gekozen tot  ‘Onderneming van Almere 2019’. Verdiende titel voor een actief en bevlogen bedrijf. Daardoor mochten wij de bijbehorende geldprijs in ontvangst nemen. Daarom zijn wij enorm happy!

Het paste tevens geheel bij het motto van de Nieuwjaarsreceptie van de Gemeente Almere. ‘Grenzeloos ontmoeten in de Muziekids Studio’

Dat is wat Muziekids doet. Kinderen die in de Studio komen ‘muziekmaken’. De patiëntjes. De ouders. Zij vormen een wereldwijde doorsnee van de Almeerse samenleving. Ongeacht hun afkomst. Geloof. Dagelijks is dat samen komen, elkaar grenzeloos ontmoeten in onze Muziekids Studio. Om muziek te beleven, muziek te ontdekken. Vrolijk, blij muziek te maken. Deze muzikale rijkdom zelf te ervaren!

DeKinderkliniek behandeld jaarlijks vele duizenden kinderen uit Almere, Flevoland en in toenemende mate van buiten onze provincie. Een uniek zorgcentrum geheel afgestemd op patiëntjes tot 18 jaar. De Muziekids Studio past in vele opzichten volledig in dat concept. Het hoort er ’gewoon’ bij. Echt!

Ongeacht de ziekte, aandoening, blessure, handicap .. Muziek maken geeft vrijwel al deze kinderen een stukje troost, maar met name plezier en vrolijkheid.  Ondanks die vervelende en nare periode, het geloof in zichzelf krijgen met zelf actief bezig zijn en het bespelen van muziekinstrumenten.
Het Muziek Maken!

Daar draagt TSR nu aan belangrijke mate aan bij. Door de hartverwarmende donatie van maar liefst .. VIJFDUIZEND EURO

Mede daardoor kunnen wij onze Studio op verdere middagdelen gaan openstellen. Want, dat is ook de doelstelling en streven. De Muziekids Studio vijf volledige dagen ‘On Air’ voor de patiëntjes van DeKinderkliniek. Deze schenking brengt het realiseren daarvan weer een flink stukje dichterbij.

Belangrijk daarbij, de muziekmakende patiëntjes verdienen het.
TSR Muziekids vrienden, mede namens hen: DANK DANK DANK!

Meer mooie aandacht voor de verkiezing op:

 

De Muziekids Studio in DeKinderkliniek is het Almeerse ‘goede doel’ van winnaar TSR!
Hartverwarmend. Lief. TOP

Ook Muziekids Studio beschermheer & burgemeester van Almere, Franc Weerwind, was muzikaal blij.
Ziet én Geniet ..

’n Onvergetelijke muzikale avond in Almere! 

 Tags

De Ali B Muziekids Studio DeKinderkliniek


Naar homepage

Stichting Muziekids

Koninginneweg 78
1211 AT Hilversum

 035 647 2083
 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
Bankgiro: ABN/AMRO 587898550
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids status:
CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

Privacybeleid

Mede mogelijk dankzij