SC Heerenveen verrassing voor Muziekids Heerenveen!


19 juli 2022. Dinsdag. Heerenveen. Tjongerschans Ziekenhuis. Op de tot nu toe ‘heetste zomerdag’ van dit jaar … kwam namens SC Heerenveen, Marouan Achammachi van de clubafdeling MVO, langs bij het ziekenhuis. Met liefst drie grote zware dozen vol tientallen (kinder) wedstrijdshirts en fraaie trainingspakken, exclusief voor de kinderen in het Tjongerschans. WoW!

Het werd een bijzonder aardig en hartverwarmend bezoekje ook, met name toen Marouan op de kinderafdeling in contact kwam met één der patiëntjes. Het meisje lag op bed en dat met een echte dekbedovertrek van … Heerenveen. Ja, een echte FAN dus en wat was ze blij verrast met het complete tenue. Zo mooi! Het maakte deze dag tot een onvergetelijke. Top

Wat earder kaam … 
Onlangs vond in Wolvega een benefietavond speciaal voor Muziekids plaats door de lokale ondernemers vereniging, met als doel het aanbieden van een prachtige Troubadour-Trolley aan Ziekenhuis Tjongerschans Heerenveen. Dat voor de vele kinderen, de jeugdige patiënten die daar behandeld en/of voor langere tijd verpleegd worden.

Hoogtepunt van die mooie benefietavond was de veiling van een door alle selectiespelers van de SC Heerenveen gesigneerd, ‘Pompeblêden’ shirt. Het werd een spannende match. Met ‘n geweldige score …

Dat succesvolle moment heeft ‘n grote indruk gemaakt bij de voetbalclub en geleid tot een bijzonder leuk, maar ook enorm lief initiatief speciaal voor de zieke kids in het ziekenhuis.

SC Heerenveen, super!
Namens de kinderen in het ziekenhuis …
DANKJULLIEWEL

 


Naar homepage

Stichting Muziekids

Koninginneweg 135
1211 AP Hilversum

 035 647 2083
 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids Instrumentenfonds:

KvK: 861703662
IBAN: NL19ABNA0100406955

CBF Erkend
ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

• Privacybeleid
• Gedragscode
• Vertrouwenspersoon
• Aannamebeleid

Mede mogelijk dankzij