Yuri maakt patiëntje heel blij met muziekinstrument donatie. Dat is óók Muziekids!


Yuri uit Hilversum, vond het bijzonder leuk om zijn eigen chille ‘drum-keyboard-deejay’ set te doneren aan Muziekids. Speciaal om daarmee een ziek kind blij en muzikaal op te vrolijken met het kunnen maken van muziek. Een enorm mooi en dankbaar gebaar. LIEF!

Fabian van 10 jaar uit Lelystad, is al vele jaartjes in behandeling in DeKinderkliniek Almere. Vrijwel na de start aldaar van onze Muziekids Studio in 2014, komt hij enorm enthousiast langs om fijn muziek te beleven. Maar helemaal om muziek te maken!

Dat doet hij regelmatig bij zijn vele bezoekjes aan onze studio. Daar vergeet hij zijn vaak vervelende klachten vrijwel direct bij binnenkomst. De studio is dan van Fabian!

Deejay’en heeft zijn grote voorkeur, maar zich lekker uitleven doet hij ook op de drums en om wat stoom af te blazen, wat rustiger aan te doen, zijn daar dan de keyboards. Zou je zoiets ook bijelkaar kunnen brengen in één prachtig instrument …

Dat alles in ogenschouw nemende en in combinatie met die geweldige gift van Yuri, dacht  het studioteam; “já, wat kunnen we Fabian hiermee een enorm plezier doen, écht blij maken”. En zo geschiedde …

Studioleiders Almere, Sjoerd & Jo-an, verrasten onze kleine muziekman Fabian thuis! Met ‘n grote en brede glimlach pakte hij het pracht instrument met beide handen vast. En begon hij meteen op zijn actieve wijze aan het musiceren, helemaal blij! Hartverwarmend

Zoals mama ons daarna ook kenbaar maakte. Na schooltijd .. is het meteen muziek maken! Beste Yuri, waardevoller kan jouw donatie niet zijn. Namens Fabian en Muziekids Studio Almere: ThanXman.

Ook kinderen in ziekenhuizen in onze provincies van Nederland op een lieve en leuke muzikale wijze helpen? Dat kan én dat mag! Heb je daarbij ook een bijzondere donatiewens, email dan even naar info@muziekids.nl t.a.v. Monica.

 


Wil je een instrument doneren waarvoor de opbrengst bestemd is voor stichting Muziekids? Kijk daarvoor dan snel op de site van ‘Muziekids Instrumentenfonds’.

 


Naar homepage

Stichting Muziekids

Koninginneweg 135
1211 AP Hilversum

 035 647 2083
 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids Instrumentenfonds:

KvK: 861703662
IBAN: NL19ABNA0100406955

CBF Erkend
ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

• Privacybeleid
• Gedragscode
• Vertrouwenspersoon
• Aannamebeleid

Mede mogelijk dankzij