Ali-B-Muziekids-Almere

Muziekids Almere


De Ali B Muziekids Studio

DeKinderkliniek Almere. Een uniek centrum voor alle medische en niet medische zorg voor kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar. Waar kinderen, jongeren en ouders zich thuis voelen. DeKinderkliniek is ook geheel kindvriendelijk ingericht. En ligt in het stadscentrum van Almere, tegenover het Flevoziekenhuis. Wij willen met UW hulp zo snel mogelijk een compleet ingerichte Muziekids Studio realiseren. Waar de kinderen vijf dagen per week helemaal zelf muziek kunnen maken, zingen en instrumenten bespelen.

Want dát is nodig in Almere. In DeKinderkliniek. In uw stad. Voor uw kinderen. De kids die de pech hebben ziek te zijn. Daarvoor ook behandeld worden. In 2016 waren dat in Almere 10.000 patiëntjes. Tienduizend kids… Wij kunnen hen tijdens hun verblijf in de kliniek de nodige troost en ontspanning bieden door ‘muziekbeleving’ in die fantastische muziekstudio. Help mee dat voor elkaar te krijgen. Steun ons, zodat wij snel vijf hele dagen per week ‘ON AIR’ kunnen gaan. Met een professionele begeleiding door muziekdocenten en met ervaren vrijwilligers. Hoe dat nu al in de ochtenden gaat en hoe de kinderen, de patiëntjes, dat in onze muziekstudio beleven .. KIJK HIER! 

Help ons deze Muziekids drooom waar te maken…

Muziekids-kinderen uit Almere. Provincie Flevoland. Uit nabije en verder gelegen omstreken. Alle kids in DeKinderkliniek. Zij verdienen het. Doe mee en organiseer acties. Geef. DONEER!

HOE U MEE KUNT DOEN, WÁT U KAN ORGANISEREN EN HOE U ONS AAN GELD KUNT HELPEN ?

KIJK BIJ ‘HELP MEE’ EN ZIE LEUKE VOORBEELDEN BIJ ‘START EEN ACTIE’


Meer nieuws…


Meer beelden…


Meer verhaaltjes…

Stichting Muziekids

Koninginneweg 78
1211 AT Hilversum

 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
Bankgiro: ABN/AMRO 587898550
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids status:
CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

Mede mogelijk dankzij