De eerste Muzieknootjes

Muziekids Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ)


De bronafbeelding bekijken

Muziekids Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ)

Het ETZ Elisabeth Tilburg herbergt een grote topklinische zorginstelling met een breed aanbod van medisch-specialistische zorg. Dat met een uitgebreid verzorgingsgebied van meer dan een half miljoen inwoners. Niet alleen patiënten uit de provincie Noord-Brabant, maar ook uit de rest van Nederland en buurland België, kunnen voor vrijwel alle specialismen terecht bij het ziekenhuis. In het ETZ Elisabeth Tilburg is onze fantastische Muziekids Studio gevestigd, waaraan Guus Meeuwis zijn naam heeft verbonden. Lees onze folder!

Inmiddels is onze Studio sinds 2014 ‘On Air’. Fantastisch! Wat hebben de Kids in het ziekenhuis ontzettend veel plezier met hun muziekbeleving. Wat genieten ouders, broertjes, zusjes, begeleiders en personeel mee. Hoe het ooit allemaal in Tilburg begon en zich vervolgens ontwikkelde naar die prachtige Muziekids Studio? Klik hier! Geniet!

In deze tijd is het handig dat we via mobiel, tablet of laptop toch verbonden met elkaar kunnen zijn. Wil je weten hoe je muziek kunt maken op afstand van elkaar? Klik op de afbeelding en zie de links naar apps en websites zodat jij mee kunt doen om online muziek te maken!

 


Meer nieuws…


Stichting Muziekids

Koninginneweg 135
1211 AP Hilversum

 035 647 2083
 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids Instrumentenfonds:

IBAN: NL19ABNA0100406955

CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

• Privacybeleid
• Gedragscode
• Vertrouwenspersoon
• Aannamebeleid

Mede mogelijk dankzij