Bakkerspleintje voor Muziekids


Castricum. 1, 2 en 3 juni 2017!

Jubileumfeestje. Het zeven jarig bestaan van het Bakkerspleintje werd drie dagen lang gevierd met leuke activiteiten, zoals een spectaculair springkussen, kleurrijke plantjesmarkt, aantrekkelijke loterij en smakelijke menu’s. Dat alles lekker muzikaal omlijst met optredens van talentvolle lokale artiesten vanaf het fraaie muziekpodium centraal op het plein.

Dertien winkels en horecagelegenheden aan het plein maakten dit mooie jubileumevenement mogelijk.
Waaraan tevens een goede doel actie was verbonden.

De opbrengsten uit alle activiteiten gingen naar Stichting Muziekids. Speciaal voor de komende ‘Nick & Simon Muziekids Studio’ in het Rode Kruis Ziekenhuis / Brandwondencentrum Beverwijk.

Door de enthousiaste inzet werd een aardig bedrag bijeengebracht voor de te realiseren, fantastische muziekruimte voor de jeugdige patiëntjes.

Deze aandacht voor Muziekids is zo belangrijk om onze bekendheid te vergroten. Meer bekendheid betekent namelijk meer draagvlak voor onze doelstelling en daardoor meer kans op donaties en of donateurs. Wij zijn bijzonder blij met de bijdragen en opbrengsten van initiatieven als deze. Echt top!

Dank aan initiators Robert de Rijke en Ingrid Zonneveld. En een ieder die aan dit evenement heeft deelgenomen en zij die het mogelijk hebben gemaakt. Hartverwarmend. Temeer, omdat de organisatie stichting Muziekids tevens als ‘het goede doel’ heeft gekoppeld aan dit jaarlijks terugkerende evenement.
Prachtig.

Tot volgend jaar op het Bakkerspleintje. Castricum voor Muziekids!

 

 Tags

Nick & Simon Muziekids Studio Rode Kruis Ziekenhuis / Brandwondencentrum Beverwijk


Naar homepage

Stichting Muziekids

Koninginneweg 78
1211 AT Hilversum

 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
Bankgiro: ABN/AMRO 587898550
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids status:
CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

Mede mogelijk dankzij