Doneren


Word donateur

Jouw financiële bijdrage helpt bij het realiseren van ons doel: Een Muziekids Studio in elke provincie van Nederland! Daar zijn onze ‘Muziekids’ in de zorgcentra je heel erg dankbaar voor!

Wat geweldig dat jij Muziekids wilt helpen

Met deze steun zijn wij bijzonder blij, want de kids in onze ziekenhuizen verdienen het. Stichting Muziekids wil de mogelijkheid creëren, om kinderen tijdens het verblijf in een ziekenhuis kennis te laten maken met het zelf maken en spelen, beluisteren en beleven van muziek!

De Muziekids Studio

Door het realiseren van een vrolijke ruimte, compleet ingericht met prachtige muziekinstrumenten en audioapparatuur, worden de patiëntjes dagelijks begeleid door ervaren muziekdocenten en vrijwilligers. Zo kunnen zij pijn, verdriet en het gemis van thuis even vergeten.

Muziekbeleving verzacht en heelt

De positieve werking van ‘muziekbeleving’ bij ziekte is inmiddels alom bekend. Het luisteren naar muziek en het maken van muziek hebben krachtige en duidelijk aantoonbare resultaten. Van een simpele lach, een positief gevoel, minder stress tot het afnemen van pijn. Muziek kan in niet geringe mate bijdragen tot herstel.

Dank voor jouw donatie!
   

Stichting Muziekids

Koninginneweg 78
1211 AT Hilversum

 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
Bankgiro: ABN/AMRO 587898550
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids status:
CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

Mede mogelijk dankzij