Doneren


Doneren aan Muziekids

Jouw financiële bijdrage helpt bij het realiseren van ons doel: Een Muziekids Studio in elke provincie van Nederland! Daar zijn onze ‘Muziekids’ in de zorgcentra je heel erg dankbaar voor. Doe het direct. 

Steun de Stichting Muziekids nú met een sms-donatie

Dit mag natuurlijk óók! Daarvoor gebruiken we het door de branchevereniging Goede Doelen Nederland (GDN) vrijgegeven nummer 4333. Er zijn verschillende manieren om Muziekids per SMS te steunen, met een eenmalige gift bijvoorbeeld, of via een sms-abonnement.  SMS 4333.

SUPPORT Muziekids met een GIFT via IdEAL

Wil je ter ondersteuning van ons unieke muzikale project een bepaald bedrag overmaken voor een bepaald Muziekids doel, dan kan dat via het banknummer van Stichting Muziekids. IBAN: NL43 ABNA 0587 8985 50 Vermeld daarbij ook, waarvoor de bijdrage speciaal bestemd is. Maak gaarne gebruik van iDEAL.

 

Vriend worden van muziekids

Word Vriend van Muziekids! Met een kleine periodieke bijdrage, geef jij kinderen die kort of langdurig in ziekenhuizen verblijven de mogelijkheid, om samen met andere kinderen en muzikanten muziek te maken, zodat zij even kunnen ontsnappen aan het ziek zijn. Als vriend kom jij gratis naar onze evenementen en houden we je als eerste op de hoogte van speciale ontwikkelingen.

Wat geweldig dat jij Muziekids wilt helpen!

Met deze financiële steun zijn wij bijzonder blij, want de patiëntjes in onze ziekenhuizen verdienen het. Stichting Muziekids geeft juist hen daarmee de mogelijkheid, om tijdens het verblijf in een ziekenhuis kennis te maken met het zélf of samen maken, spelen, beluisteren en beleven van muziek!

De Muziekids Studio.

Onze studio is een vrolijke en kleurrijke ruimte, compleet ingericht met prachtige muziekinstrumenten en audioapparatuur. Daarbij worden de patiëntjes dagelijks begeleid door ervaren muziekdocenten en enthousiaste muzikale vrijwilligers. Zo kunnen zij de pijn en verdriet van hun aandoening én zeker het gemis van thuis, even vergeten.

Muziekbeleving verzacht en heelt.

Want, de zichtbare positieve werking van ‘muziekbeleving’ bij ziekte en bijvoorbeeld ook verwondingen of blessures et cetera, is inmiddels alom bekend. Het luisteren naar muziek en het maken van muziek hebben daarop krachtige en duidelijk aantoonbare invloed. Het bevorderd de resultaten. Van een simpele lach, een positief gevoel en minder stress, tot het afnemen van pijn. Muziek kan zeker bij jeugdige patiëntjes, in een belangrijke en niet geringe mate bijdragen tot herstel.

Dank voor jouw donatie!

Muziekids is erkend door toezichthouder CBF

Stichting Muziekids

Koninginneweg 78
1211 AT Hilversum

 035 647 2083
 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
Bankgiro: ABN/AMRO 587898550
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids status:
CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

Mede mogelijk dankzij