A Different Note voor de Muziekids Studio Prinses Máxima Centrum


A Different Note Muziekfestival ! Wat een geweldig muzikaal evenement in een fantastische setting. Een unieke omgeving. Een schitterende locatie. Want ..
Zaterdag 6 oktober aanstaande is het Ouwehands Dierenpark Rhenen het grote toneel en tegelijkertijd het enorme podium voor een uniek muziekspektakel!

Kijk hier maar eens welke ‘Bands en Acts’ LIVE gaan !

‘A Different Note Muziekfestival’ is een initiatief van Stichting a different note. Een groots evenement, waarvan de opbrengst bestemd is voor onze prachtige Muziekids Studio in het Prinses Máxima Centrum Utrecht zodat kinderen met kanker daar muziek kunnen maken. Op zaterdag 6 oktober zorgen zo’n 20 bands en acts voor goede muziek, cabaret, kleinkunst, plezier en volop gezelligheid. En het mooie is: met een ticket voor het festival kan je ook de dierentuin bezoeken en de familievoorstelling van Bamboo Bill meemaken. How about that.

HET PROGRAMMA ! Klik snel

Toegang alleen met een festivalkaartje
Let op: het A Different Note muziekfestival is alleen toegankelijk voor personen met een festivalkaartje en zij zijn vanaf 15.30 uur in het dierenpark welkom, welke tot 17.30 uur open is voor het bezoeken van het park door festivalgasten. Een ticket voor het muziekfestival is niet verkrijgbaar via Ouwehands Dierenpark Rhenen, maar alleen via de ticketshop van A Different Note Festival, www.differentnote.nl/tickets/

Sponsoren
Het Different Note Festival is niet mogelijk zonder de steun van de volgende sponsoren: Actief 50.nl; DOK tentenverhuur, bouw en techniek; Van Grafhorst Notarissen; Kaiser de Vries Rosenberg BV, financiële dienstverlening; Labourlink, dé schakel tussen werkgevers en werknemers; Loyalis, meer dan een verzekeraar; Rabobank Vallei-en-Rijn; Robiesz, Event Risk Management voor een veilig evenement.

Alle sponsoren, stichting A Different Note ..
Namens alle kinderen, de patiëntjes in onze Muziekids Studio in het Prinses Máxima Centrum Utrecht ..
ENORM VEEL DANK!

Bereikbaarheid
A Different Note Muziekfestival vindt plaats in ‘Ouwehands Dierenpark Rhenen’. Kijk voor de bereikbaarheid met de auto en met openbaar vervoer op https://www.ouwehand.nl/nl/bezoeken/route-parkeren. Parkeren kan op de parkeerterreinen van Ouwehands. Parkeren geschiedt op eigen risico. Op de site van Ouwehands staan parkeerkosten vermeld maar bij vertrek ná 18.30 uur is het parkeren gratis.

Last but not least.
Alle bands en acts spelen die zaterdag 6 oktober niet zomaar .. Natuurlijk treedt iedereen op om er een gezellig festival van te maken met elkaar. Maar alle artiesten treden vooral ook op voor het goede doel! Want de opbrengst gaat naar de Muziekids Studio in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. Zodat kinderen met kanker daar muziek kunnen maken en even afgeleid zijn van hun ziek zijn. Hoe belangrijk dat is zie je in dit item van het Jeugdjournaal.

Tot ziens op het Different Note Muziekfestival!

 

Initiatiefnemer

Different Note Festival

Datum   

4 oktober 2018

Locatie

Ouwehands Dierenpark Rhenen

 Tags

Actie Armin van Buuren Muziekids Studio Prinses Máxima Centrum Utrecht

Stichting Muziekids

Koninginneweg 78
1211 AT Hilversum

 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
Bankgiro: ABN/AMRO 587898550
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids status:
CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

Mede mogelijk dankzij