Ladies Circle Tilburg in Actie voor Muziekids!


Ladies Circle Tilburg. Zij namen opnieuw het initiatief voor een Muziekids actie en deze keer specifiek bedoeld voor het introduceren van muziek op de afdeling neonatologie. Want juist muziek in het bijzonder, kan stress verlagend en ondersteunend werken bij de ontwikkeling van prematuren.

Met hulp van heel veel sponsoren en donateurs haalden de Ladies dit keer een recordbedrag op. Een super mooi resultaat, waardoor het Muziekids Team Tilburg dit prachtige muzikale werk, fijne muziek activiteiten van een onschatbare waarde, kan voortzetten.

Op 16 mei 2022 reikten de dames daartoe een schitterende cheque uit aan Muziekids ETZ met de opbrengst van acties die zij de afgelopen 2 jaren hebben geïnitieerd voor ons goede doel.
CHAPEAU LADIES!

Het werd een mooie samenkomst in de Muziekids Studio Tilburg, waarbij onze Studioleider Christel vertelde over het project dat de Ladies Circle Tilburg steunden. Hoe wij met behulp van muziek rust brengen op de neonatologie afdelingen, voor zowel de te vroeg geboren kindjes als hun ouders. Hoe broodnodig ook dat is voor hun ontwikkeling, omdat ze met name in die eerste weken veel stress ervaren. Hoe hartverwarmend de reacties van de ouders daarbij zijn. Als kers op de taart, zong en speelde zij nog een aantal lieve liedjes voor de Ladies!

Lees verder mee én ervaar de missie van de Ladies Circle Tilburg voor Muziekids …

“Onder de indruk waren we, van alle mooie projecten die De Muziekids Studio Tilburg opzet om zieke kinderen te verblijden. Wij kijken er enorm naar uit om ons tot april 2022 in te zetten voor dit geweldige goede doel. Een 1,5 meter toost op de toekomstige samenwerking vonden wij dan ook wel op zijn plaats.

In 2014 opende in Tilburg de eerste officiële volwaardige Muziekids Studio van Nederland haar deuren in het ETZ Elisabeth Ziekenhuis. Naamgever Guus Meeuwis was meteen enthousiast: “Muziek leidt je af, kan troostend werken, het maakt je vrolijk. In onze stad maakten muziekdocent John Verbunt en muziektherapeut Christel van der Bruggen de blauwdruk voor de verdere uitrol naar andere steden. Inmiddels zijn er vijf studio’s geopend. Kinderen kunnen er onder professionele begeleiding muziek (leren) spelen en beluisteren. Dit geeft ontspanning, afleiding en plezier en verzacht zo hun zorgsituatie. Super dat we aan dit goede doel mogen bijdragen tot april 2022. Een benefiet-evenement organiseren zit er in deze coronatijd helaas niet in, maar we gaan ons hoe dan ook voor de volle 100% inzetten om zoveel mogelijk geld op te halen. Help je mee?

Met Ladies’ Circle Tilburg steunen wij Muziekids Tilburg. Samen met het ETZ zijn zij een onderzoek gestart naar het gebruik van muziek op de afdeling neonatologie. Muziek kan stress verlagend en ondersteunend werken bij de ontwikkeling van prematuren. Door onze acties hopen we een mooi bedrag op te halen om dit project te kunnen ondersteunen.”

Ladies Circle Tilburg
Namens de kindjes in het ziekenhuis …
DANKJULLIEWEL!

Initiatiefnemer

Ladies Circle Tilburg

Datum   

Van 1 april 2020
t/m 31 maart 2022

Locatie

Tilburg

Streefbedrag

€ 8.515,00

Stichting Muziekids

Koninginneweg 135
1211 AP Hilversum

 035 647 2083
 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids Instrumentenfonds:

KvK: 861703662
IBAN: NL19ABNA0100406955

CBF Erkend
ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

• Privacybeleid
• Gedragscode
• Vertrouwenspersoon
• Aannamebeleid

Mede mogelijk dankzij