Christel van der Bruggen persoonlijk


MUZIEKIDS ORGANISATIE

Christel van der Bruggen
Studioleider Muziekids Tilburg

Christel is afgestudeerd als muziektherapeut en deze kennis en ervaring komt goed van pas in haar werk in de Muziekstudio. Zij werkt veel met pop- en kinderliedjes, die ze zingt en begeleid op piano, gitaar of ukelele. Een belangrijk studio onderdeel is kinderen op hun gemak te laten voelen en uit te nodigen zelf ook muziek te maken. Want dat kan de eerste keer best spannend zijn, dat muziek maken.

Het allerleukste vind Christel het om zelf liedjes te maken met de kids. “Lekker creatief zijn, gek doen, en aansluiten bij wat hij of zij mooi vindt. Heel speciaal daarbij is het wanneer je iemand z’n zelfvertrouwen ziet groeien wanneer je samen muziek maakt. Of kids die eigenlijk niet uit bed willen, tótdat ze ineens de muziekstudio ontdekken. Of wanneer je ontroerde ouders zie, die hun kroost al lange tijd niet zo hebben zien glunderen. Dat gun je elk gezin dat met ziek-zijn te maken heeft.´

Het afgelopen jaar zijn we mooie samenwerkingen aangegaan met de kinderafdeling, mytylschool en revalidatiecentrum in Tilburg. Hiermee laten we zien dat Muziekids heel breed inzetbaar is, en de waarde van muziek onschatbaar. Met ons enthousiasme, onze doelgerichtheid en ons warme hart voor dit werk zetten we ons in om alle Nederlandse harten te veroveren.

 

 Tags

Christel van der Bruggen De Guus Meeuwis Muziekids Studio Muziekids Organisatie St.Elisabeth Ziekenhuis Studioleider


Naar homepage

Stichting Muziekids

Koninginneweg 78
1211 AT Hilversum

 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
Bankgiro: ABN/AMRO 587898550
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids status:
CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

Mede mogelijk dankzij