Dick Schalkwijk persoonlijk


MUZIEKIDS ORGANISATIE

Dick Schalkwijk,
Bouwzaken en Corporate Identity Muziekids

Dick houd zich voornamelijk bezig met het ontwerpen van de studio’s en als projectleider voor calculaties, budgetbewaking en monitoring van de bouw en inrichting. Verder is hij nog betrokken bij onder meer het ontwikkelen van bijvoorbeeld flyers, folders en brochures. En vertegenwoordigd Dick Muziekids op allerlei voor de stichting belangrijke evenementen.

Wat deed Dick vóór Muziekids?
Een loopbaan van 19 jaar in de tv,- film- en commercialbranche als rekwisiteur en art director, daarna 14 jaar als algemeen directeur van een reclamebureau waarvan 12 jaar bij De Graaf & Partners Communications in Houten, waarmee ik vanaf dag 1 betrokken ben geweest bij Muziekids. Sinds november 2013 ben ik met veel voldoening fulltime werkzaam bij Muziekids.

Waarom nú Muziekids?
Als je zelf kinderen hebt, in mijn geval ook kleinkinderen, dan moet je er niet aan denken dat ze in een ziekenhuis terecht zouden komen, je wereld staat dan ineens behoorlijk op z’n kop. Maar als er dan een Muziekids Studio is waar ze terecht kunnen, dan wordt het toch een stuk dragelijker omdat het afleiding geeft, plezierig is om met allerlei instrumenten kennis te maken, er op te spelen en samen met de studioleider en of de vrijwilligers muziek te maken, eventueel in een groepje met andere patiëntjes. Als de kinderen niet van de afdeling kunnen of mogen, dan komen de ‘Muziekids troubadours’ met allerlei instrumenten naar de afdeling toe om daar dan lekker muziek en plezier te maken, dat is toch geweldig? Er komen prachtige maar ook ontroerende verhalen uit de studio’s over wat muziek met de kinderen doet maar ook met hun ouders, hoe het ze helpt en soms ook hoe ze het missen als ze weer beter zijn.

Motto van Dick: “Als kindergezichtjes stralen en ze weer blij zijn, plezier hebben, daar doe ik het voor, daarom werk ik met veel voldoening bij Muziekids. En roep ik iedereen op om onze stichting financieel te steunen zodat wij zoveel mogelijk kinderen blij kunnen maken in Muziekids Studio’s in onze ziekenhuizen.”

Mail Dick:
algemeen@muziekids.nl

 

 Tags

Dick Schalkwijk Muziekids Organisatie


Naar homepage

Stichting Muziekids

Koninginneweg 135
1211 AP Hilversum

 035 647 2083
 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids Instrumentenfonds:

KvK: 861703662
IBAN: NL19ABNA0100406955

CBF Erkend
ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

• Privacybeleid
• Gedragscode
• Vertrouwenspersoon
• Aannamebeleid

Mede mogelijk dankzij