Hans Jansen de Vries persoonlijk


MUZIEKIDS ORGANISATIE

Hans Jansen de Vries
Web content manager

Hans is dagelijks bezig met actueel Muziekids nieuws, ontwikkelingen, voortgang, exposure, historie. Daarnaast is hij tevens betrokken bij diverse netwerkactiviteiten en vertegenwoordigd de stichting op events als bijeenkomsten, manifestaties, beurzen, open dagen, festivals, benefietconcerten etc.

Waar was Hans zoal actief vóór Muziekids
Wel, cargadoorswerk in de Amsterdamse haven. Kassier op Schiphol  Airport. Contractspeler, bij de club der godenzonen. In de bouwnijverheid. Van woordvoerder tot administratieve, leidinggevende, projectmatige,  beleidsmatige, redactionele, voorlichtende, adviserende en public relations functies. En met muzikale jeugdprojecten als Guitar Awards, Battle Of Schoolbands en de Guitar Experience.

Al die specialismen en ervaringen passen wonderwel bij het concept Muziekids. Daardoor voelt Hans zich ook als “een muzikant in de muziekstudio” bij de stichting. En de bijbehorende werkzaamheden. Zo leeft hij zich nu uit aan de redactionele kant van de digitale informatiestromen. De web content. Prachtige activiteiten voor een fantastisch, en voor onze Nederlandse zorgwereld, uniek goed doel!

Zijn Muziekids drive nú
Wijzelf weten het als geen ander. Kinderen groeien op. Jeugd heeft de toekomst. Gezondheid daarbij is bijzonder belangrijk. Bepaalt de ontwikkeling. Maakt je tot wat je later wordt. of kan zijn. Dat is wel afhankelijk van hoe het leven loopt. En dat kan weleens anders zijn als je had bedacht en verwacht ..

Ziek zijn. Ziek worden. Ziek blijven. Elk kind dat dit overkomt, is een kind teveel. Dat ‘leed’ kunnen we wel wat verzachten. Verbeteren. Wellicht voorkomen. Misschien zelfs laten verdwijnen. Helen .. “Muziek geneest!”, zei mijn vader altijd en senior is er – ondanks alle lichamelijke pech – oud mee geworden. Het bevestigt voor mijzelf, wat muziek inmiddels in de zorg kan en ook moet betekenen. “Kids die in onze zorgcentra actief bezig zijn met muziek maken. Muziekinstrumenten bespelen. Zingen. Muziek beluisteren of bekijken. In een echt fantastische ruimte. De Muziekids Studio!

Muziekids verdienen het ..
Voor altijd
Mail Hans:
hans@muziekids.nl

 

 Tags

Hans Jansen de Vries Muziekids Organisatie


Naar homepage

Stichting Muziekids

Koninginneweg 135
1211 AP Hilversum

 035 647 2083
 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids Instrumentenfonds:

KvK: 861703662
IBAN: NL19ABNA0100406955

CBF Erkend
ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

• Privacybeleid
• Gedragscode
• Vertrouwenspersoon
• Aannamebeleid

Mede mogelijk dankzij