de-week-van-muziekids-slide3

Muziekids Hilversum


De René Froger Muziekids Studio

Merem Behandelcentrum Heideheuvel is hét specialistische behandelcentrum voor kinderen en jongeren met moeilijk behandelbare astma, andere chronische longaandoeningen en met ernstige obesitas. Tijdens het behandeltraject leren jeugdige patiënten beter met hun ziekte omgaan, de eigen grenzen te verleggen en het bewaken en de kwaliteit van leven te verbeteren. Elk traject is uniek, creatief en interdisciplinair, want volledig afgestemd op de mogelijkheden en wensen van ieder afzonderlijk kind.

In Heideheuvel is onze ‘René Froger Muziekids Studio’ gevestigd. Hier verblijven de patiëntjes vijf weken tot drie maanden intern. Zij verdienen de muzikale afleiding om zo éven hun pijn, verdriet en het gemis van thuis te vergeten. René Froger is naamgever van de allereerste Muziekids ruimte in een Nederlands ziekenhuis, het huidige Tergooi Blaricum. De komende tijd zal een samenvoeging plaatsvinden van deze locatie met het Merem Behandelcentrum Heideheuvel en het Merem Revalidatiecentrum De Trappenberg, naar het nieuw te bouwen ziekenhuis Tergooi Hilversum.

In deze nieuwe zorgvestiging te Hilversum hopen wij dan een originele en fantastische versie (zoals in het ETZ Elisabeth Tilburg) van onze Muziekids Studio te realiseren. Met René Froger als naamgever.

HOE U MEE KUNT DOEN, WAT U KAN ORGANISEREN, HOE U ONS KUNT HELPEN OM DAT STRAKS TE REALISEREN ?

KIJK BIJ ‘HELP MEE’ EN ZIE LEUKE VOORBEELDEN BIJ ‘START EEN ACTIE’


Meer nieuws…


Stichting Muziekids

Koninginneweg 135
1211 AP Hilversum

 035 647 2083
 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
Bankgiro: ABN/AMRO 587898550
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids status:
CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

Privacybeleid

Mede mogelijk dankzij