Muziekids is toevoeging aan de zorg


Danny en Anoek, vader en dochter, samen met medewerkster Dorette Bakker (midden) achter de draaitafel bij Muziekids. (Foto: Almere DEZE WEEK)

 

De ´Almere Deze Week´, dé huis aan huis krant van Almere, publiceert in hun recente editie een mooi en fijn geschreven sfeerverslag over onze fraaie Muziekids Studio in DeKinderkliniek Almere.

Journalist Robert Mienstra was een paar uurtjes aanwezig en kon zo zelf ervaren, welk een positieve  invloed muziekbeleving heeft op de jeugdige patiëntjes in de kliniek. Kids van een paar maanden jong tot 18 jaar oud. Allemaal genieten zij van de studio én het ontdekken, bespelen van de instrumenten.

Hoe ontspannend kinderen en ouders, ondanks de veelal niét leuke reden van hun ziekenhuisbezoek,  over hun belevingen, gevoelens en ervaringen in de Muziekids Studio kunnen praten. Dat is heel fijn.

Hoe het medisch personeel van DeKinderkliniek, als onder meer ; dokters, therapeuten, psychologen en tandartsen, dagelijks constateren hoe rustgevend de muzikale activiteiten op de kinderen werken.

Hoe het een prachtig en hartverwarmend beeld geeft van de werking van de muziekstudio in de zorg.
Iedereen, van patiëntjes, ouders, broertjes, zusjes, oma´s, opa´s tot begeleiders, is zo enorm blij. En ..
Dankbaar!

Zie hier de ADW publicatie in pdf versie

In de Muziekids Studio Almere komen patiëntjes die worden behandeld in ´DeKinderkliniek´. Stichting Muziekids krijgt geen subsidie van de overheid en is daardoor echt volledig afhankelijk van donateurs, sponsors en .. vrijwilligers. Almere ! Steun ons en schenk de zieke kinderen fijne, ontspannende en ook  troostende, zelfs vrolijk en blij makende ´muziekbeleving´. Echt, dat is zó mooi. DANK ! Lieve mensen.

 

 

Almere Deze Week heeft een oplage van 87.000 kranten.

 Tags

DeKinderkliniek Nieuws Almere


Naar homepage

Stichting Muziekids

Koninginneweg 135
1211 AP Hilversum

 035 647 2083
 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids Instrumentenfonds:

KvK: 861703662
IBAN: NL19ABNA0100406955

CBF Erkend
ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

• Privacybeleid
• Gedragscode
• Vertrouwenspersoon
• Aannamebeleid

Mede mogelijk dankzij