Muziekids op ‘What Matters To You’ dag Sophia Kinderziekenhuis!


8 Juni 2021. Een bijzondere dag in het Sophia Kinderziekenhuis Rotterdam. De dag waarbij werd stilgestaan dat de jeugdige patiënten mogen zeggen waar zij gelukkig van worden en hun wensen mogen uitspreken.

‘De What Matters To You Dag’

Het was echt een fantastische dag. Prachtig weer en vele leuke activiteiten. Zo was daar onder andere, de lancering van de ‘frietfiets’. Een lang gekoesterde wens van de Sophia  kinderadviesraad, die nu in vervulling is gegaan. Wat een feest … Het hele ziekenhuis op zijn kop, van doe-boekjes en koeken tot goodiebags voor de ouders. De verjaardag van ‘Sophietje’ maakte deze dag compleet.

Populair daarbij was ook het ‘Tuinfestival’. Top georganiseerd door Sophia TV & Evenementen met dieren van het Wellantcollege en kunst workshop van Villa Zebra.

MUZIEK! Ja dat hoort natuurlijk bij elk feest en zeker op deze ‘WMTY’ dag. Dat vraagt om meezingen en muziekmaken. Nou, dat gebeurde ook hoor, met volle energie en heel veel enthousiasme. Met de muzikale begeleiding van Michael, onze Muziekids Studioleider in Merem Medische Revalidatie Hilversum en Muziekids vriend Jesse op drums, hadden de patiëntjes een echt onvergetelijke en bovenal fijne muziekbeleving. Op de drums, gitaar … Live en Online. Prachtig om te zien en te horen!

‘n Dag toetje, was er  voor iedereen op deze heugelijke dag. Een lekker ijsje en een smakelijk frietje. Het was één grote happening, met breed lachende stralende gezichten!

Dank aan alle medewerkers, zo lief.
Stichting Muziekids

 


Naar homepage

Stichting Muziekids

Koninginneweg 135
1211 AP Hilversum

 035 647 2083
 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
Bankgiro: ABN/AMRO 587898550
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids status:
CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

• Privacybeleid
• Gedragscode
• Vertrouwenspersoon
• Aannamebeleid

Mede mogelijk dankzij