Studio activiteiten


OLIEBOLLEN VOOR MUZIEKIDS !

Oliebollen-voor-Muziekids-medIn december 2014 werden in de hal van het St. Elisabeth oliebollen verkocht voor het goede doel. De opbrengst was dit keer bestemd voor twee goede doelen: Stichting Roparun en Stichting Muziekids.

En dus mocht onze studoleider John Verbunt in de Guus Meeuwis Muziekids Studio aldaar namens de stichting een 'oliebollencheque' in ontvangst nemen.
Wij zijn blij en trots dat 'ons' Muziekids-ziekenhuis zo actief meehelpt om de studio te steunen en ON AIR te houden.
Uiteraard heel veel dank aan de organisatie.

 

Kindermiddag in Muziekids Studio

Het Oncologisch Centrum van het St. Elisabeth Ziekenhuis heeft in samenwerking met Muziekids een middag voor kinderen van (groot)ouders met kanker georganiseerd.

Woensdagmiddag 2 juli 2014 stond daarbij een muzikaal bezoek aan de Guus Meeuwis Muziekids Studio op het programma. Dertien kinderen gingen, onder begeleiding van ervaren studioleiders, aan de slag met muziek.

De kids studeerden gezamenlijk een Afrikaans liedje in. Dat deden ze op allerlei percussie-instrumenten als de bongo, djembe en de cajon. Ook was er begeleiding op de gitaar. Het vrolijke liedje werd vol enthousiasme uitgevoerd.

Later in de middag kwamen de ouders en grootouders naar de studio om te genieten van de live-voorstelling van de kinderen. Na het optreden klommen sommige trotse mama's, papa's, opa's en oma's zelf op het podium, om ook op de verschillende instrumenten (mee) te spelen.

Het was een prachtige muziekmiddag, waar plezier en emotie hadn in hand gingen. Precies dat waar een Muziekids Studio voor is bedoeld.
Wat ons betreft krijgt dit initiatief zeker een vervolg!

De Muziekids Studio is op 21 mei 2014 door Guus Meeuwis persoonlijk geopend. Het is een vrolijke en kleurrijke ruimte, met allerlei muziekinstrumenten, muziekspellen en nog veel meer zaken die alles met muziek te maken hebben.

In deze fantastische studio kunnen jonge patiënten (van 5 tot 18 jaar) die in het St. Elisabeth Ziekenhuis verblijven een fijne en gezellige afleiding krijgen door het maken van- en/of het luisteren naar muziek.

Al deze plaatjes spreken voor zich…

 Tags

De Guus Meeuwis Muziekids Studio Galerij St.Elisabeth Ziekenhuis


Naar homepage

Stichting Muziekids

Koninginneweg 135
1211 AP Hilversum

 035 647 2083
 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids Instrumentenfonds:

KvK: 861703662
IBAN: NL19ABNA0100406955

CBF Erkend
ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

• Privacybeleid
• Gedragscode
• Vertrouwenspersoon
• Aannamebeleid

Mede mogelijk dankzij