Waarom Muziekids Almere


Muziekbeleving realiseren. Dát is nodig in Almere. In DeKinderkliniek. In uw stad. Voor uw kinderen. De kids die de pech hebben ziek te zijn. Daarvoor ook behandeld worden. Jaarlijks zijn dat in Almere vele duizenden patiëntjes. Wij kunnen al deze kinderen tijdens hun verblijf in de kliniek de nodige troost en ontspanning, maar ook verlaging van de vaak aanwezige stress bieden. Door ‘muziekbeleving’ in die fantastische muziekstudio.  Met een professionele begeleiding door muziekdocenten en ervaren muzikale vrijwilligers.

 

Kinderkliniek artsen over Muziekids: Muziek maken helpt echt, wij zien het!

“Bij ons in DeKinderkliniek halen wij altijd zelf de patiënten op in de wachtkamer. Wij houden van een persoonlijke aanpak en die begint daar. Vanaf de opening van ons nieuwe pand hebben we ervoor gekozen om een stukje van onze ruimte, naast de wachtkamer, af te staan voor een echte Muziekids Studio. Dat bleek een succes te zijn! Sinds de opening van de deze studio moeten wij heel vaak op zoek naar onze patiëntjes…. Ze zijn gelukkig niet verdwenen, maar zijn heerlijk muziek aan het maken in de studio! Ze kijken best wel even sip als zij met ons mee moeten, maar we kunnen hen direct geruststellen door te zeggen dat zij na hun afspraak weer terug mogen naar de studio. Wij merken dat het spelen met de muziekinstrumenten een enorme positieve invloed heeft op het welbevinden van de patiënten. Ze zijn afgeleid, rustig en voelen zich op hun gemak. Ze krijgen een positieve ervaring mee en dat is echt aanvullend op onze zorg. We zouden niet meer zonder willen!”

Norbert van den Berg en Tim Vreedekinderartsen van DeKinderkliniek Almere

 

Help mee deze fijne muziekbeleving in DeKinderkliniek structureel mogelijk te maken, voor elkaar te krijgen. Steun ons, zodat wij snel vijf hele dagen per week ‘ON AIR’ kunnen gaan. Met een professionele begeleiding door muziekdocenten en ervaren muzikale vrijwilligers. Hoe dat nu al op 5 ochtenden en 1 middag gaat en hoe de kinderen, de patiëntjes, dat in onze muziekstudio beleven ..  Lees de verhaaltjes:
Kijk hier!

 

 


Naar homepage

Stichting Muziekids

Koninginneweg 135
1211 AP Hilversum

 035 647 2083
 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids Instrumentenfonds:

KvK: 861703662
IBAN: NL19ABNA0100406955

CBF Erkend
ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

• Privacybeleid
• Gedragscode
• Vertrouwenspersoon
• Aannamebeleid

Mede mogelijk dankzij