Woensdag Studiodag!


Het zijn mooie en hartverwarmende dagen in onze studio in DeKinderkliniek Almere.
Elke maandag tot en met vrijdag ochtend en nu ook de woensdagmiddag is het feest.
Muzikale vrolijkheid en blijdschap. Kinderen en ouders genieten van ´muziekmaken!´

Studioteamer Jo-an beschrijft hier leuk en kort wat onze ervaringen en belevenissen met de patièntjes zijn. In vogelvlucht het muzikale plezier dat wij dagelijks meemaken en de muzikale rijkdom die wij zo aan de kids meegeven. Lees en kijk mee ..

´Wat is woensdag een heerlijke drukke studiodag! Meer dan honderd bezoekjes van kids die gezellig muziek kwamen maken in onze prachtige muziekruimte. Zoals bijvoorbeeld vaste studioganger Hasannie van zestien, die relaxed kwam spelen op de elektrische gitaar. En daarna zette hij al swingend de studio op zijn kop vanachter de dj-booth.

Er waren weer veel kinderen van echt alle leeftijden, waaronder Juran van drie. Hij speelde lekker met onze speelgoed gitaar en papa moest natuurlijk ook wel even meedoen. De net 19 jarige Victor kwam ons verblijden met zijn prachtige pianospel. Hij vond het leuk om bij ons muziek te maken. Ook de zeventienjarige Kevin alias ´DJ Basswaste´ kwam bij ons in de studio, samen met zijn 10 jarige broer(tje) Chris. En terwijl de jonge Chris lekker aan het gitaar spelen was met onze Teamer Stef, stond broer DJ lekker muziek te draaien.

Roxana van 11 en Duco van 9 maakten samen muziek op het elektronisch drumstel. En natuurlijk werd daarbij ook de song ´We Will Rock You´ gespeeld, waar ze lekker op konden mee drummen. Daarna probeerden de twee nog de gitaar en de bas uit.

Kortom, wat zijn het voor jong en oud(er) heerlijke muzikale studiodagen. Als studio team genieten we telkenmale daarvan. Het is zo dankbaar! Echt prachtig mooi. Gewoon fijn ..´

 

 Tags

De Ali B Muziekids Studio DeKinderkliniek


Naar homepage

Stichting Muziekids

Koninginneweg 78
1211 AT Hilversum

 035 647 2083
 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
Bankgiro: ABN/AMRO 587898550
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids status:
CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

Privacybeleid

Mede mogelijk dankzij