Beschermvrouwe Laura Fygi op Forever Young Festival Almere


Muziekids Beschermvrouwe Laura Fygi geeft woensdag 23 augustus aanstaande, een intiem concert in de Spiegeltent tijdens het ‘Forever Young Festival’ op de Esplanade in Almere Centrum. Een gratis festival voor alle 65-plussers in Nederland. Een dagje uit, een dag van entertainment en plezier.

Aan de rand van het mooie Weerwater. Met een compleet gevarieerd programma vol bekende artiesten, van zang tot dans en van cabaret tot theater. Van workshops, een reuzenrad, ludieke straatartiesten en een sfeervolle aankleding, tot aan de nostalgische kermis.  Het Forever Young Festival wordt echt een geweldige belevenis voor de 65+ bezoekers. De entree is geheel gratis, inclusief enkele consumpties.

In 2015 vierde Laura haar 25-jarig jubileum als solo artiest. Om die prestatie extra glans te geven, tekende ze onlangs een wereldwijde platendeal met Universal Music in Azië. Onze internationale jazzdiva is nog lang niet uitgezongen en dat onderstreept ze op muzikale én vocale wijze, met een intiem concert in de festival spiegeltent!

Saillant en bijzonder leuk detail is, dat het optreden van Laura plaatsvindt vlakbij de recent officieel geopende ‘Ali B Muziekids Studio’ in DeKinderkliniek van Almere. Dat maakt haar concert nog meer .. Speciaal!

Festival website 
Festival Facebook

 

 Tags

De Ali B Muziekids Studio DeKinderkliniek Laura Fygi


Naar homepage

Stichting Muziekids

Koninginneweg 78
1211 AT Hilversum

 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
Bankgiro: ABN/AMRO 587898550
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids status:
CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

Mede mogelijk dankzij