Help Mee


Stichting Muziekids is gevormd door en bemand met vrijwilligers. Deze zetten zich tomeloos in voor het welzijn van de jeugd die behandeld en verpleegd wordt in onze ziekenhuizen en revalidatie centra. Om vorm en uitvoering aan het jongerenproject Muziekids te geven, zijn financiën nodig. Daarbij is de stichting qua fondsenwerving geheel afhankelijk van giften, donaties, sponsoring en acties van bedrijven en particulieren. Voor het direct en snel een hartverwarmende gift doneren aan Muziekids, klik hier! Daarnaast zijn er natuurlijk verschillende waardevolle manieren om Stichting Muziekids financieel te ondersteunen:

1. Ambassadeur

Als ambassadeur van de Muziekids verbindt u zich aan de stichting door een jaarlijkse financiële bijdrage. Hiermee zorgt u, samen met de donateurs, voor de continuïteit van de stichting en vervult u zo ook een prominente rol in de profilering van de Muziekids. Aan het ambassadeurschap zijn tevens de volgende zaken verbonden:

  • een interview in de nieuwsbrief van de Stichting Muziekids
  • een prominente vermelding op de website van Stichting Muziekids
  • een VIP behandeling tijdens de benefietavond en de gitaarveiling(en) waarvan de opbrengst bestemd is voor de Stichting Muziekids

2. Donateurschap

Als donateur van de Muziekids verbindt u zich aan de stichting door een vaste jaarlijkse financiële bijdrage. Hiermee zorgen de donateurs samen met de ambassadeurs voor de broodnodige continuïteit van het project Muziekids. Aan het donateurschap zijn de volgende zaken verbonden:

  • een vermelding in de nieuwsbrief van Stichting Muziekids
  • een vermelding op de website van Stichting Muziekids

3. Andere bijdrage mogelijkheden om Muziekids te steunen

Via Rotary Clubs, Golf Dagen en Toernooien. Of bijvoorbeeld middels besloten -, dan wel publieke evenementen. Wellicht gaat u een nieuw bedrijfspand openen? Of heeft u een jubileum? Denk dan aan een bijdrage voor Muziekids. Op uw uitnodiging kunt u, als financiële bestemming, het project Muziekids vermelden. Desgewenst zijn wij met een vertegenwoordiging van het stichtingsbestuur op uw bedrijf aanwezig, om uw gasten te informeren waar het geld voor bestemd is en waar het aan besteed wordt. Daarbij kunnen wij tevens voor een muzikale ondersteuning verzorgen.

4. Giften

Giften zijn natuurlijk van harte welkom! Van klein tot groot. Eénmalig, of periodiek. Op persoonlijke naam. Of in groeps dan wel team of clubverband. Hiervoor kunt u gebruik maken van de speciaal daarvoor bestemde ABN/AMRO bankrekening met IBAN nummer : NL43ABNA0587898550 t.n.v. Stichting Muziekids Hilversum. Direct digitaal is ook mogelijk via onze websitepagina ‘Doneer nu’. KLIK HIER!

5. Facilitaire sponsoring

U kunt natuurlijk als bedrijf eenmalig, of bij herhaling, diverse goederen of diensten leveren. Denk aan meubilair, zonnewering, speelgoed bijvoorbeeld. Of vervoermiddelen voor Muziekids. Prachtig toch ? Een kleine maar leuke bijdrage kan ook zijn; attributen voor in de ‘Muziekids Goodiebag’. Gevuld met kleine muziekspullen en/of instrumenten die wij aan de jeugdige patiënten willen meegeven bij opname in een ziekenhuis.

6. Veiling

Zoals u ziet, er zijn vele mogelijkheden om een steentje, of in dit muzikale geval, een fraai toontje of nootje bij te dragen aan ons bijzondere jongerenproject. Een mooie kans om uw steun te tonen is ook via het bieden en kopen tijdens ‘gitaarveilingen’ die wij speciaal willen gaan organiseren voor Muziekids! Over veiling informatie, veiling reglement, veiling attributen en veiling prijzen… binnenkort meer.

Stichting Muziekids

Koninginneweg 78
1211 AT Hilversum

 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
Bankgiro: ABN/AMRO 587898550
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids status:
CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

Mede mogelijk dankzij