´Almere voor Muziekids´ De actie deelnemers zijn gestart!


WELKOM IN DE MUZIEKIDS STUDIO ALMERE

Almere steunt de Muziekids Studio in DeKinderkliniek!
Deze maand mei staat in het muzikale teken van het motto ‘Almere voor Muziekids‘.
Ondernemers, bedrijven, clubs, verenigingen, burgers gaan in actie ! Met het binnenhalen van de zo benodigde financiën voor de muziekstudio.
Want geld is gewoon hard nodig om de studio ‘on air’ te kunnen draaien van de maandag tot en met de vrijdag. Met standaard studio openingstijden van 09:00 tot 17:00 uur.
DOE MEE ! HELP MEE. Zorg er voor dat de vele duizenden kinderen, de patiëntjes die in DeKinderliniek behandeld worden, zich dagelijks fijn kunnen ontspannen en blij kunnen zijn met:
MUZIEKMAKEN!

De Deelnemers. Trots zijn we op de onderstaande enthousiaste vrienden van Muziekids die ons middels deze actie in de maand mei, met substantiële geldbijdragen enorm helpen en ondersteunen. Wil je als bedrijf deze maand mei ook nog voor Muziekids meedoen ..

KOM ER BIJ ! Meld je aan bij de Kiwanis actiecoördinator Rens van Grinsven. Mail rens@rensvangrinsven.nl

Of, ga op bezoek bij één of meer onderstaande bedrijven en bestel hun actie producten. Doen én draag zo bij aan het realiseren van ons grote doel. De Muziekids Studio 5 dagen open!

Deelnemende bedrijven aan ‘Almere voor Muziekids’ zijn, tot nu toe ..

 

Kiwanis Club Almere.
Netwerk van vrijwilligers die zich in het bijzonder inzetten voor kinderen. Kiwanis Almere organiseert voor het 2e jaar deze lieve goede doel actie. Speciaal voor de patiëntjes in de Muziekids Studio in DeKinderkliniek.

 

Almere Deze Week. ADW is een wekelijkse huis-aan-huiskrant. De krant bedient een brede doelgroep in de Almeerse regio. ADW zet zich in voor de ontwikkeling van de Muziekids Studio Almere.

 

 

Brasserie Julia. In de gezellige Havenkom van Almere Haven. Met een fraai uitzicht op de haven en het prachtige Gooimeer. Voor een kop koffie of thee gaat € 0,50 naar de Muziekids Studio.

 

Slagerij Verhoef. Wereldberoemd in heel Almere. Vele malen bekroond. Met een breed assortiment rund-, kalf-, varkens- en lamsvlees. Tevens een grote keuze uit eigengemaakte vleeswaren en salades. Van 30 april t/m 4 mei wordt de speciale Muziekids burger verkocht. De totale € opbrengst is voor de Muziekids Studio Almere.

 

Wilma’s Place. Een gezellig eetcafé, met lekker eten voor een mooie prijs. Ook voor feesten en partijen een top locatie in Almere. Meer dan 10 jaar een begrip. Van iedere verkochte kop koffie gaat 0,25 naar de Muziekids Studio

 

Olympia Grieks restaurant. Grieks eten. Originele Griekse specialiteiten. Gezellig en bijzonder sfeervol gelegen aan de Havenkom van Almere Haven. Olympia steunt met een gift van 100 de Muziekids Studio in DeKinderkliniek. Donatiebus op de toonbank!

 

 

Chocolaterie Knusz. Unieke handgemaakte bonbons, 30 soorten puur natuur. Werelds fijnste theesoorten. Speciale koffie en geschenkartikelen.Van elk verkocht doosje bonbons gaat € 0,50 naar de Muziekids Studio. En in actiemaand mei exclusief: Chocolaatjes van muziekinstrumenten!

 

Hudson Bar&Kitchen. In de Citymall Almere. Met twee verdiepingen sfeervolle nisjes. En intieme hoekjes plus riant terras van het Amerikaanse restaurant. Heerlijk voor lunch, borrel, diner of voor een korte pitstop tijdens het shoppen. Van iedere verkochte Famous Hudson hamburger gaat € 0,25 naar de Muziekids Studio.

 

Hendriks Vis specialiteiten. In het centrum van Almere Haven. Een uitgebreid en heerlijk assortiment van verse, gebakken en gerookte vis soorten. Voor ieder verkocht pond en/of familiebak kibbeling, gaat € 1,00 naar de Muziekids Studio.

 

 

Happie Snack. De oer Hollandse cafetaria waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staat. Al sinds 1989 een begrip in Almere Haven. Van ieder verkocht kinderijsje is € 0,25 de waardevolle bijdrage voor de Muziekids Studio.

 

 

 

Haarstudio Havenzicht. Voor de nieuwste snufjes op haargebied. Met uitstekende haarprodukten van de hoogste kwaliteit. De fooi die na behandeling ontvangen wordt gaat naar de Muziekids Studio.

 

 

Flamed.  Eenvoudig en snel bestellen via de website. Direct genieten van maaltijden mogelijk door directe online betaling. Snel, veilig met iDEAL. Bestel via www.flamed.nl of download en bestel via de Flamed app, met actiecode “Muziekids”. Ontvang zelf 5% korting en 10% van de bestelling gaat naar de Muziekids Studio Almere.

 

El Greco. Snel en makkelijk patat, hamburgers, broodjes en snacks bestellen. bij El Greco Snacks tussen de Vaarten. U kunt bij ons laten bezorgen en afhalen. Van iedere van Dobben kroket die verkocht wordt gaat € 0,50 naar Muziekids Elke verkochte milkshake brengt € 0,50 voor ons goede doel op. En tevens .. wordt de fooienpot van de maand mei afgedragen aan de Muziekids Studio.

 

De Kaasmakerij. Voor al uw lekkere kazen, noten en wijnen. Producten van een hoge kwaliteit. Alle informatie over het assortiment. Een ambachtelijke vershandel, met pure en echte originele kazen. Aankoop van 500 gram Boeren Kaas van Piet Blokland uit Flevoland .. Brengt € 0,50 op voor de Muziekids Studio Almere.

 

Bakker Bart. Voor de lekkerste broodjes, lunches en snacks. Van belegde broodjes tot broodsnacks, of gewoon uw wekelijkse brood. Koop een lekkere verse kop koffie met gebak.  € 0,50 daarvan is voor Muziekids.

 

IJssalon Mariola. Een echt familiebedrijf dat werkt volgens het oude ambacht. Iedere ijs soort heeft een apart receptuur, puur, eerlijk en kwalitatief hoogstaand. IJsjes eten bij Mariola is een bijzondere smaak ervaring. Latte Special plus € 0,75. Tartufo Special Karamel plus € 0,75 en Freak Shake plus € 0,75 per verkocht ijsje. IJssalon Mariola verdubbelt deze bedragen. Is € 1,50 speciaal voor Muziekids.

 

Brasserie Bakboord. In Almere Haven aan het Gooimeer. Dagelijks lunch, diner. High Tea. Bijzondere gerechten, culinair vakmanschap. Dagelijks vers, met duurzame ingrediënten. Van elke verkochte kop koffie van 19 t/m 25 mei is € 0,50 voor de Muziekids Studio.

 

Het Groene Geheim. Exclusief hotel en lodgerie met alle comfort voor een ontspannende vakantie. Teambuilding weekend, ultieme bruiloft, geslaagde conferentie. Officiële trouwlocatie van de Gemeente Almere. Het hotel team vraagt in de maand mei van de gasten een speciale donatie voor ons goede doel. Lodgerie het Groene Geheim schenkt € 250,00 voor de Muziekids Studio Almere.

 

Restaurant Buitengewoon Lekker. Smakelijk vertrekpunt voor een dag natuurbeleving. Het restaurant werkt met biologische producten. En ook met puur Muziekids promotie materiaal. Met speciale geld donatiebus op de toonbank bij de kassa voor de Muziekids Almere.

 

Brasserie Thuishaven. In oudste stadsdeel van Almere. Internationale keuken met verse producten. Geheel zelf bereid, van regionale oorsprong en met regio karakter. Goed eten tegen een eerlijke prijs. Bestellen van soepen wordt extra gepromoot als ‘tussengang’ bij een heerlijk 3 gangen menu. Van iedere verkochte soep gaat de helft van de opbrengst naar de Muziekids Studio Almere.

 

Outdoorpark SEC Almere. Spetterende uitdagingen en knallende avonturen. Outdoor kinderfeest in combinatie van sport, grenzen verkennen en .. veel lachen. SEC organiseert een ochtend survival in het weekend. Opbrengst is voor de Muziekids Studio.

 

Top Hair. Dames & Herenkapsalon. Professionaliteit, goed advies en moderne knip/kleur technieken, leidraad. Gezelligheid samen met optimale dienstverlening. Top Hair werkt met de producten van Goldwell. Bij een knipbeurt van minimaal € 20,00 gaat vijftig eurocent naar de Muziekids Studio Almere. Donatiebox op de toonbank!

 

WIE VOLGT ! Wie doet mee

Mail rens@rensvangrinsven.nl

Kijk ook op de evenement pagina van Kiwanis. Klik hier en deel!

 

 Tags

De Ali B Muziekids Studio DeKinderkliniek


Naar homepage

Stichting Muziekids

Koninginneweg 135
1211 AP Hilversum

 035 647 2083
 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
Bankgiro: ABN/AMRO 587898550
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids status:
CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

Privacybeleid

Mede mogelijk dankzij