Wij zijn ..


Liefhebbers van muziek. Vrienden van kinderen en begaan met kids die de pech hebben om door ziekte, of ongeval, behandeld of opgenomen te moeten worden in onze zorgcentra.  Muziekids wordt mogelijk gemaakt door de belangeloze en enthousiaste inzet van vele vrijwilligers & professionals. Met een gezamenlijk doel en missie. ‘De Muziekids Studio’ voor kinderen, de patiëntjes in alle provincies, in elk ziekenhuis in Nederland. 

Stichting Muziekids is een non-profit organisatie. Zonder enig winstoogmerk.
Ons organogram.

 

Directeur & Initiatiefnemer

 • Robbert de Vos

Robbert maakt vanaf de door hem geïnitieerde oprichting van de stichting Muziekids, deel uit van het management. Daarin heeft hij de functie van directeur. “Het doel dat ik vanaf het begin voor ogen heb met de stichting is om jongeren tot een jaar of 18, die de pech hebben dat zij ziek zijn, te helpen met de krachtige werking van muziek.” Wat Robbert zijn enorme drive is om zijn droom, een Muziekids Studio in elk ziekenhuis van Nederland, te realiseren .. Lees je hier!

Secretariaat & Externe betrekkingen

 • Monica Tijdink

Monica houd zich bezig met het secretariaat, communicatie, PR, het onderhouden van de externe betrekkingen, zoals de managements, het opzetten van nieuwsbrieven, coördineren van de studiobezettingen. “De lach op de gezichtjes van patiëntjes in onze Muziekids Studio’s is onbetaalbaar. Hier kun je dagelijks ervaren wat voor meerwaarde van de muziekbeleving is, hier doen we het met z’n allen voor.”  Lees hier verder wat Monica haar drive is om mee te werken aan het slagen van Muziekids.

Webcontent & PR/Communicatie

 • Hans Jansen de Vries

Hans verzorgt de website en facebook van de stichting, is tevens op redactioneel en public relations terrein actief en vertegenwoordigd Muziekids op belangrijke evenementen als beurzen, festivals. “Kids die in onze zorgcentra actief bezig zijn met muziek maken. Muziekinstrumenten bespelen. Zingen. Muziek beluisteren of bekijken. In een echt fantastische ruimte. De Muziekids Studio!” Lees wat Hans zijn drive is om mee te werken aan het slagen van Muziekids.

Bouwzaken & Corporate identity

 • Dick Schalkwijk

Dick houd zich voornamelijk bezig met het ontwerpen van de studio’s en als projectleider voor calculaties, budgetbewaking en monitoring van de bouw en inrichting. “Als kindergezichtjes stralen en ze weer blij zijn, plezier hebben, daar doe ik het voor. Daarom werk ik met veel voldoening bij Muziekids.” Lees hier verder wat Dick zijn drive is om mee te werken aan het slagen van Muziekids.

Speciale projecten

 • Jordan de Vos

 

Leiding Muziekids Studio Blaricum

 • Albert Hol

Albert is de eerste van onze Studioleiders van Muziekids. Hij begeleidt de kinderen in de René Froger Muziekids Studio in het ziekenhuis Tergooi Blaricum. “Ik maak graag vrolijke en troostende liedjes samen met de kids in een voor hen vervelende tijd. Muziek die hun jonge hart verwarmt, liefde geeft. Want liefde is muziek. Muziek is liefde.” Lees wat Albert’s drive is om mee te werken aan het slagen van Muziekids.

Leiding Muziekids Studio Tilburg

 • Christel van der Bruggen

Christel is Studioleider van Muziekids. Zij begeleidt de kinderen in de Guus Meeuwis Muziekids Studio in het ETZ Elisabeth Tilburg. “Lekker creatief zijn, gek doen, en aansluiten bij wat hij of zij mooi vindt. Heel speciaal daarbij is het wanneer je bij een kind het zelfvertrouwen ziet groeien wanneer je samen muziek maakt.” Lees wat Christel haar drive is om mee te werken aan het slagen van Muziekids.

 • John Verbunt

John is onze andere Studioleider in Tllburg. Ook hij begeleidt de kinderen in de Guus Meeuwis Muziekids Studio in het ETZ Elisabeth. “Ik wil de kinderen iets positiefs bieden tijdens hun ziek zijn, en zo mijn passie voor iets moois als muziek door te geven aan opgroeiende kinderen.” Leeswat John zijn drive is om mee te werken aan het slagen van Muziekids.

Leiding Muziekids Studio Almere

 • Hans Jansen de Vries

Hans is coördinator van Muziekids in de provincie Flevoland. Hij begeleidt samen met de vrijwilligers de kinderen en stuurt het contact met de ouders in onze Ali B Muziekids Studio in DeKinderkliniek Almere. “Kids die in onze zorgcentra actief bezig zijn met muziek maken. Muziekinstrumenten bespelen. Zingen. Muziek beluisteren of bekijken. Het ‘beleven van muziek’. Dat in een echt fantastische ruimte. De Muziekids Studio!” Lees wat Hans zijn drive is om mee te werken aan het slagen van Muziekids.

 

RAAD VAN ADVIES

Onze raad van advies bestaat uit:

 • Monique Amse
 • John Ewbank
 • Laura Fygi
 • Bob de Groot
 • Marc Hofstede
 • Ron Peereboom Voller
 • Harry Sacksioni
 • Herman Schiltkamp
 • Paul Solleveld
 • Emile Vonk
 • Frank Wentink
 • Willem Wisselink

 

BESTUUR STICHTING MUZIEKIDS

De nieuwe bestuurssamenstelling volgt.

 

 

 

 


Naar homepage

Stichting Muziekids

Koninginneweg 78
1211 AT Hilversum

 06 288 555 85
 info@muziekids.nl

Contact

Gegevens Muziekids

KvK: 32156118
Bankgiro: ABN/AMRO 587898550
IBAN: NL43ABNA0587898550
RSIN: 8210.37.092

Muziekids status:
CBF Erkend
Culturele ANBI

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Muziekids nieuws?
Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief gratis!

Meld je aan

Mede mogelijk dankzij